Τα προβλήματα του Δήμου Δερύνειας συζητήθηκαν σε συνάντηση με ΔΗΣΥ

20:05 17/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Δερύνειας συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΗ.ΣΥ. Αμμοχώστου με το Δημοτικό Συμβούλιο Δερύνειας, με σκοπό τη συζήτηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ακριτικός και ημικατεχόμενος Δήμος, όπως η δημιουργία της Βιοτεχνικής Περιοχής, η ολοκλήρωση του Αποχετευτικού Συστήματος, η δημιουργία περιφερειακού Κολυμβητηρίου Αμμοχώστου, η δημιουργία οικοπέδων αυτοστέγασης, η ανάπλαση της Κεντρικής Περιοχής και η βελτίωση των κύριων οδικών δικτύων.

Ο Δήμαρχος Δερύνειας Άντρος Γ. Καραγιάννης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, ανέφερε ότι είχε επανειλημμένα συναντήσεις με τους

αρμόδιους Υπουργούς, Βουλευτές, Έπαρχο Αμμοχώστου και πολιτικά κόμματα, για την προώθηση των σοβαρότερων προβλημάτων του Δήμου, όπως η ανεργία και η στέγαση των νέων. Τα μόνα έργα που προωθούνται, συνέχισε, είναι δυστυχώς αυτά που θα επιβαρύνουν το ταμείο του Δήμου.

Στόχος του Δημοτικού Συμβουλίου είναι να στηρίξει κυρίως τους νέους με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας ώστε να δημιουργηθούν έστω προσωρινά νέες θέσεις εργασίας και η στέγαση των νέων ζευγαριών, πρόσθεσε.

«Τέλος», καταλήγει η ανακοίνωση, «ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία για το ενδιαφέρον της να επισκεφτεί το Δήμο Δερύνειας».

Keywords
Τυχαία Θέματα