Τα νούμερα της τηλεθέασης της πρεμιέρας των εκπομπών του Star!

12:44 18/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Χαμόγελα μοίρασε σήμερα το… ραβασάκι της AGBNielsen που κυκλοφόρησε από το πρωί στο Star ! Και αυτό γιατί; Γιατί απ ΄ότι έδειξαν τα μηχανάκια της AGB, οι τηλεθεατές αγκάλιασαν ζεστά, πολύ ζεστά το μεσημεριανο-απογευματινό πρόγραμμα του καναλιού της κάτω Κηφισιάς.

Με άλλα λόγια; Οι τηλεθεατές έδωσαν χθες την ψήφο της προτίμησής τους στο Star,

μιας και σε μία πολύ δύσκολη μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη όπου κάνουν… πάρτι οι τούρκικες σειρές, οι επαναλήψεις επιτυχημένων σήριαλ και οι επαναλήψεις βεβαίως-βεβαίως των θρυλικών ελληνικών ταινιών της δεκαετίας του ΄80, οι οποίες μέχρι τώρα σάρωναν στους πίνακες τηλεθέασης και η “Μεσημεριανή Μελέτη” και το “Μίλα”, αλλά και το “ΦΜ Live”, κατάφεραν να κερδίσουν το στοίχημα και να σταθούν στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων.

Ετσι, οι πρώτες επιδόσεις της σεζόν για την “Μεσημεριανή Μελέτη”, το “Μίλα” και το “ΦΜ Live”, δαμορφώθηκαν ως εξής… Η Ελεονώρα σε αυτή την πρώτη της “καλησπέρα” κατάφερε να σημειώσει ποσοστό τηλεθέασης στο σύνολο 16,4%, ενώ πραγματικά στα νεανικά κοινά… απογειώθηκε, φτάνοντας μέχρι και το 25,6% !

Εννοείται πως και η Τατιάνα Στεφανίδου με “όπλο” της την “Sila” κατάφερε να βγει νικήτρια από την πρωτη μάχη του ανταγωνισμού και της τηλεθέασης, μιας και το “Μίλα” χθες έκανε κατά μέσο όρο ποσοστό 19,0%, – δηλαδή το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης απ ΄όλες τις υπόλοιπες εκπομπές του Star – , ενώ στα νεανικά κοινά έφτασε το 20,6%.

Τέλος, αρκετά καλά τα πήγε και ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, όπου το “ΦΜ Live” κατά μέσο όρο άγγιξε το 11,5%, ενώ στα νεανικά κοινά κατάφερε να φτάσει μέχρι και το 14,6% !

Για την τηλεοπτική ιστορία να αναφέρουμε πως η ελληνική ταινία στον Alpha “Μάντεψε τι κάνω τα βράδια”, σημείωσε κατά μέσο όρο 15,9%, ενώ… ζωντανή από την χθεσινή αναμέτρηση βγήκε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το “FThis TV”, το οποίο τερμάτισε έχοντας κερδίσει το 16,3% !

Keywords
Τυχαία Θέματα