Σύσσωμο το ΔΣ του Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ στην κηδεία του Γλ. Κληρίδη

10:16 18/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Την παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου του στην κηδεία του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη, αποφάσισε μεταξύ άλλων το Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ, καθώς και την ονομασία αίθουσάς του ως “Γλαύκος Κληρίδης” και την ανάρτηση της φωτογραφίας του.
Με το άκουσμα του θανάτου του Γλαύκου Κληρίδη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Μελάθρου, το Διοικητικό Συμβούλιο, σε έκτακτη συνεδρία του, αποφάσισε

επίσης την αποστολή συλλυπητηρίου τηλεγραφήματος στην οικογένειά του και την κήρυξη εννιάμερου πένθους κατά τη διάρκεια του οποίου οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες.

Ο Γλαύκος Κληρίδης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, είναι “ο Υπερείδης της ΕΟΚΑ, ο Άνθρωπος, ο Πολιτικός, ο Ηγέτης που έβαλε τη δική του σφραγίδα στη σύγχρονη ιστορία της Κύπρου”.
“Το Μέλαθρο Αγωνιστών της ΕΟΚΑ”, προστίθεται στην ανακοίνωση, “πενθεί το μεγάλο χαμό όχι μόνον ενός ανεπανάληπτου ηγέτη, αλλά και ενός μεγάλου αγωνιστή της ελευθερίας, καθώς και ενός ανθρώπου που αγάπησε το Μέλαθρο και το έργο του, στηρίζοντάς το με όλους τους τρόπους και όλες του τις δυνάμεις”.

Keywords
Τυχαία Θέματα