Σύροι αντάρτες κατέρριψαν πολεμικό αεροσκάφος

11:23 14/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Πολεμικό αεροσκάφος κατέρριψαν Σύροι αντάρτες χθες, μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από το Χαλέπι. Ο στρατός βομβαρδίζει τις δυνάμεις των ανταρτών που έχουν αναπτυχθεί στην περοιχή για να αποκλείσουν τις ενισχύσεις των κυβερνητικών δυνάμεων σε δυο αυτοκινητόδρομους που συνδέουν την πόλη αυτή με τη Δαμασκό.

Υστερα από μια σειρά επεισοδίων στα σύνορα με τη Συρία, η Τουρκία, διεμήνυσε για μια ακόμα φορά, στη διάρκεια της επίσκεψης στην Κωνσταντινούπολη του διεθνούς απεσταλμένου στη Συρία Λαχντάρ Μπραχίμι,

ότι θα απαντήσει σε κάθε επίθεση της Δαμασκού.

Η Συρία απαγόρευσε στα αεροσκάφη της εταιρείας Turkish Airlines να πετούν πάνω από το έδαφός της σε αντίποινα για ένα ανάλογο μέτρο που έλαβαν οι τουρκικές αρχές, μετέδωσε το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA.

“Μετά την απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης να απαγορεύσει τις πτήσεις των συριακών πολιτικών αεροσκαφών πάνω από το τουρκικό έδαφος, η συριακή κυβέρνηση αποφάσισε ν΄απαγορεύσει όλες τις τουρκικές επιβατικές πτήσεις πάνω από το συριακό έδαφος από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου”, τόνισε το πρακτορείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα