Συνελήφθησαν στη Λεμεσό δύο πρόσωπα για υπόθεση ναρκωτικών

12:11 11/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Συνελήφθησαν χθες δύο πρόσωπα για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με σημερινή αστυνομική ανακοίνωση, στις 9 του τρέχοντος μηνός λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για ύπαρξη ναρκωτικών σε συγκεκριμένη περιοχή χωριού της επαρχίας Λεμεσού, καθώς επίσης και για διακίνηση στην εν λόγω περιοχή ύποπτων προσώπων.

Την ίδια μέρα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, καθώς επίσης και μέλη διαφόρων άλλων τμημάτων της Αστυνομίας, διεξήγαγαν έρευνες

στην εν λόγω περιοχή, όπου εντόπισαν μέσα σε θάμνους θαμμένες στο έδαφος δύο συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους 1,170 γραμμαρίων περίπου.

Τα ναρκωτικά παραλήφθηκαν, ενώ η περιοχή τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση. Χθες γύρω στο μεσημέρι, θεάθηκε να προσεγγίζει τη συγκεκριμένη περιοχή αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 36χρονος με συνοδηγό 37χρονο και οι δύο από τη Λεμεσό.

Ο 37χρονος αφού εξήλθε του οχήματος θεάθηκε να παίρνει άγνωστο αντικείμενο από το έδαφος και να το τοποθετεί στο αυτοκίνητο.

Αμέσως επενέβησαν τα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, τα οποία ανέκοψαν για έλεγχο τα δύο πιο πάνω πρόσωπα. Από έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν εντός του αυτοκινήτου δύο συσκευασίες που περιείχαν άσπρη σκόνη που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη μεικτού βάρους 30 γραμμαρίων, καθώς επίσης ένας μεταλλικός σπαστήρας με ίχνη κάνναβης και δύο ζυγαριές ακριβείας με ίχνη κάνναβης και κοκαΐνης.

Επίσης, από περαιτέρω έρευνα στην περιοχή, σε σημείο κοντά όπου θεάθηκε να παραλαμβάνει κάτι από το έδαφος ο 37χρονος, εντοπίστηκε θαμμένη στο έδαφος μια συσκευασία που περιείχε άσπρη σκόνη μεικτού βάρους 125 γραμμαρίων περίπου, που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Εναντίον των πιο πάνω εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα