Συνελήφθησαν 4 πρόσωπα που επιδίδονταν σε κυβεία

17:59 20/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων τα οποία επιδίδονταν σε κυβεία, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία στην Πάφο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας στην Πάφο Νίκος Τσαππής ανέφερε ότι «η Αστυνομία στην προσπάθειά της για την πάταξη του φαινομένου της κυβείας, διενήργησε γύρω στις 8.00 χθες βράδυ, έλεγχο με δικαστικό ένταλμα σε δωμάτιο περιπτέρου στην Πάφο.Κατά τη διάρκεια της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ

των οποίων και ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου, επιδίδονταν σε κυβεία με χρήματα».

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Τσαππής, «τα τέσσερα πρόσωπα που συνέλαβε η Αστυνομία, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα. Επίσης, ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου, κατηγορήθηκε γραπτώς γιατί επέτρεψε να διεξάγεται κυβεία με χρήματα στο υποστατικό του».

Σύμφωνα με τον κ. Τσαππή «από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 215 φίσιες, 111 τραπουλόχαρτα, 5 ζάρια και ένα οβάλ τραπέζι. Η υπόθεση διερευνάται από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου».

Στο μεταξύ όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας στην Πάφο Νίκος Τσαππής, «μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από μέλη της Αστυνομίας σε δύο υποστατικά, παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 9 ηλεκτρονικοί υπολογιστές οι οποίοι μετατρέπονταν σε μηχανές τυχερού παιγνίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα