Επαναδιορίστηκε εκπρόσωπος των Κοινοτήτων Ακάμα, δηλώνει ο Σ. Χατζημηνάς

17:49 20/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

O Σάββας Χατζημηνας αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωσή του ότι επαναδιορίστηκε εκπρόσωπος των Κοινοτήτων του Ακάμα, ενώ κάνει παράλληλα λόγο για λανθασμένη διαχείριση του θέματος Ακάμα από Υπουργείο Γεωργίας και προσωπική επίθεση που δείχνει πανικό.

Στην ανακοίνωση, που υπογράφεται από τον κ. Χατζημηνά ως Γραμματέας και Εκπρόσωπος Τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής Κοινοτήτων Ακάμα, αναφέρεται ότι «η προσπάθεια του Υπουργείου Γεωργίας για να καλύψει τα τεράστια σφάλματα και την λανθασμένη διαχείριση του θέματος Ακάμα με την προσωπική επίθεση προς το πρόσωπο

μου δείχνει τον πανικό στον οποίο έχει επέλθει το Υπουργείο με τις καταγγελίες μου».

Προστίθεται ότι οι πολίτες ανέμεναν από το κράτος, το Υπουργείο Γεωργίας και την Κυβέρνηση Χριστόφια να ακούσουν τη θέση τους, όσον αφορά τις περιουσίες των ιδιοκτητών που επηρεάζονται και οι οποίοι «βρίσκονται εδώ και 25 χρόνια υπό ομηρία και με μηδενική αξία».

Συμπληρώνεται ότι στην περίπτωση της Ιννιας δεν έχει δοθεί μέχρι σήμερα καμία λύση, ενώ αναφέρεται ότι η πραγματική θέση των Κοινοτήτων για την Διευθύντρια Έργου «παραμένει ως έχει» και ότι «απλώς έκανε ένα κύκλο επαφής με τις Κοινότητες, χωρίς καμία θετική εξέλιξη εφόσον τα οικονομικά του κράτους δεν αφήνουν το περιθώριο για έργα».

Ακόμη αναφέρεται ότι «το Υπουργείο Γεωργίας και η Κυβέρνηση Χριστόφια θα πρέπει να ασχοληθεί με αυτά τα ερωτήματα και όχι με το αν επαναδιορίστηκα ή όχι απο τις Κοινότητες του Ακάμα, που άλλωστε δεν είναι δουλειά τους».

Ο κ. Χατζημηνάς καταλήγει αναφέροντας ότι επαναδιορίστηκε από όλους τους κατοίκους και τους ιδιοκτήτες γης στον Ακάμα, «από αυτούς που πραγματικά επηρεάζονται και έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο».

Keywords
Τυχαία Θέματα