Συνελήφθηκαν τέσσερις και διευρύνονται οι έρευνες για τις κλοπές αυτοκινήτων

17:07 22/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για την υπόθεση κλοπής δύο οχημάτων τα οποία εντοπίστηκαν μετά από πληροφορία με πλαστούς αριθμούς εγγραφής, σε μηχανουργείο στη Λευκωσία, δήλωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Μετά τη σύλληψη των τεσσάρων, οι έρευνες θα συνεχισθούν προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις, ώστε να διαπιστωθεί ενδεχόμενη εμπλοκή των συλληφθέντων σε άλλες κλοπές αυτοκινήτων.

Οπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας για την υπόθεση τελούν υπό

κράτηση ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης του μηχανουργείου 34 χρονών, ο 36χρονος υπάλληλος του, επίσης αλλοδαπός, ιδιοκτήτης και οδηγός ρυμουλκού οχήματος 38ετών και 58χρονος ιδιοκτήτης γκαράζ.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι χθες με δικαστικό ένταλμα ερευνήθηκε μηχανουργείο στη Λευκωσία το οποίο ανήκει σε 34χρονο αλλοδαπό στο οποίο εντοπίστηκε αυτοκίνητο που έφερε πλαστούς αριθμούς εγγραφής. Μετά από περαιτέρω διερεύνηση διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε κλαπεί στη Λεμεσό στις 14 Μαΐου.

Πρόσθεσε πως σε ρυμουλκό που έφυγε από μηχανουργείο και παρακολουθείτο μέχρι τη Μοσφιλωτή, εντοπίστηκε δεύτερο αυτοκίνητο άλλης μάρκας που έφερε πλαστούς αριθμούς εγγραφής το οποίο είχε επίσης κλαπεί στη Λεμεσό την ίδια μέρα (14 Μαΐου).

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι τα δύο αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν στο μηχανουργείο από 58χρονο, ο οποίος διατηρεί γκαράζ στη Λευκωσία. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες στο μηχανουργείο του 58χρονου, συνέχισε.

Τέλος, ο κ. Αγγελίδης είπε πως το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού στο οποίο προσήχθησαν εξέδωσε διατάγματα κράτησης έξι ημερών για τον 58χρονο, τους δύο αλλοδαπούς (ιδιοκτήτη του μηχανουργείου και υπάλληλο του) και τριών ημερών για τον ιδιοκτήτη και οδηγό του ρυμουλκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα