Συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για επενδύσεις στην Κύπρο οι Ρώσοι ,διαβεβαιώνει τους Οικολόγους ο Ρώσος Πρέσβης

17:33 6/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σταθερή παραμένει η ρωσική πολιτική στο Κυπριακό, ενώ είναι συνεχές το ενδιαφέρον της Ρωσίας για την επίλυση του Κυπριακού, στη βάση των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών, ανέφερε ο νέος Πρέσβης της Ρωσίας στην Κύπρο Stanislav Osadchiy.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων, τις διαβεβαιώσεις έδωσε ο Ρώσος Πρέσβης, κατά τη διάρκεια εφ όλης της ύλης συνάντησης που είχε την Τρίτη με τον Γενικό Γραμματέα του Κινήματος Γιώργο Περδίκη και αντιπροσωπεία των Οικολόγων.

Προστίθεται

ότι ο κ. Osadchiy διαβεβαίωσε τους Οικολόγους ότι η Ρωσία και οι Ρώσοι οικονομικοί παράγοντες, παρά τις αρνητικές εξελίξεις στην κυπριακή οικονομία, συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για επενδύσεις στην Κύπρο, αρκεί να αρθούν το συντομότερο οι περιορισμοί στην διακίνηση κεφαλαίων.

Επίσης ανέφερε ότι η Ρωσία φαίνεται να είναι έτοιμη για διεύρυνση και ανάπτυξη της συνεργασίας με την Κύπρο, αρκεί να έχει ενώπιον της μια συγκροτημένη και σοβαρή πρόταση.

Ο κ. Περδίκης ευχαρίστησε το Ρώσο Πρέσβη για τη σταθερή συμπαράσταση και βοήθεια της Ρωσίας και ευχήθηκε πολύ σύντομα να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των Προέδρων των δύο χωρών, του κ. Πούτιν και κ. Αναστασιάδη, ώστε να δοθεί ώθηση στις Κύπρο-Ρωσικές σχέσεις, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα