Συνεχίζονται οι συλλήψεις για απάτη σε πρακτορεία καυσίμων

09:31 25/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Δύο πρόσωπα συνέλαβε χθες το απόγευμα η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου μετά από έλεγχο που διενήργησε σε πρακτορείο πώλησης πετρελαιοειδών, από τον οποίο διαφάνηκε ότι υπήρχαν ενδείξεις επέμβασης σε όλες τις αντλίες.

Πρόκειται για τον 52χρονο διευθυντή του εν λόγω πρατηρίου καυσίμων και ένα 26χρονο υπάλληλο και οι δύο από την επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου της Αστυνομίας, μετά από έλεγχο που διενήργησαν στο πρακτορείο πώλησης πετρελαιοειδών, Λειτουργοί του Υπουργείου Εμπορίου και Βιομηχανίας,

σε συνεργασία με τεχνικούς ιδιωτικής εταιρίας και μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν ενδείξεις επέμβασης σε όλες τις αντλίες.

Παράλληλα εντοπίστηκαν μηχανισμοί, οι οποίοι εκ πρώτης όψεως, σύμφωνα με τους τεχνικούς, επηρέαζαν το κεντρικό σύστημα λειτουργίας των αντλιών, με σκοπό κατά την πώληση καυσίμων, ο πελάτης να πληρώνει μεγαλύτερη ποσότητα, ενώ στην πραγματικότητα εφοδιαζόταν με λιγότερη ποσότητα καυσίμων.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα