Συνάντηση Οικολόγων με την υποψήφια για τις προεδρικές Μακαρία – Άντρη Στυλιανού

14:41 2/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το Κίνημα Οικολόγων – Περιβαλλοντιστών έχει αποφασίσει να αντιμετωπίσει όλους τους προεδρικούς υποψηφίους επί ίσοις όροις, δήλωσε σήμερα η Γενική Γραμματέας των Οικολόγων, μετά από συνάντηση που είχε με την υπερκομματική υποψήφια Μακαρία – Αντρη Στυλιανού, η οποία ανέφερε ότι “ήταν μια εποικοδομητική συνάντηση, στην οποία συζητήθηκαν πάρα πολλά θέματα, επί αρκετών εκ των οποίων υπάρχει σύγκλιση απόψεων, αλλά εναπόκειται σε κάθε κόμμα να πάρει τις αποφάσεις του, κυρίαρχος δε να αποφασίσει σε ποιον θα εμπιστευθεί το μέλλον του τόπου είναι ο κυπριακός λαός.

“Για το Κίνημα Οικολόγων – Περιβαλλοντιστών”,

είπε η κ. Παναγιώτου, “δεν υπάρχουν μικροί κα μεγάλοι υποψήφιοι, φαβορί και αουτσάιντερ”.

“Συζητήσαμε, λοιπόν, σήμερα με την υποψήφια για τις προεδρικές εκλογές, Μακαρία Αντρη Στυλιανού”, πρόσθεσε, “τις προτάσεις μας για μιαν οικολογική διακυβέρνηση της χώρας μας και ακούσαμε τις δικές της προτάσεις”.

“Θα συνεχίσουμε το διάλογο”, δήλωσε η κ. Παναγιώτου, “μέχρι και το Εκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο του Κινήματος Οικολόγων – Περιβαλλοντιστών, στις 7 Οκτωβρίου 2012″.

“Σήμερα”, είπε η κ. Στυλιανού σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ μετά τη συνάντηση, “είχαμε μία συνάντηση με το Κίνημα Οικολόγων – Περιβαλλοντιστών, έχουμε συζητήσει τις προγραμματικές μου δηλώσεις και, επίσης, εφ` όλης της ύλης, για πολλά θέματα που απασχολούν τον κυπριακό λαό και γενικότερα τους πολίτες”.

“Ευελπιστούμε”, πρόσθεσε, “ότι θα συνεχισθεί ο διάλογος με το Κίνημα Οικολόγων, όπως έχει πει και η Γενική Γραμματέας του κόμματος, η κ. Παναγιώτου, χαιρόμαστε δε ιδιαίτερα για αυτή την κίνηση των Οικολόγων, διότι είναι το μόνο κόμμα, το οποίο έδειξε σεβασμό προς τους πολίτες και στο Σύνταγμα, διότι δεν έχει προαποκλείσει κανέναν υποψήφιο”.

Οπως ανέφερε η κ. Στυλιανού, “το Κίνημα Οικολόγων – Περιβαλλοντιστών συμπεριφέρεται και μεταχειρίζεται όλους τους υποψηφίους επί ίσοις όροις, με σεβασμό, ενώ είχαν και τη διάθεση να ακούσουν όλους τους υποψηφίους και δεν έχουν πει `αυτός είναι κομματικός και δέχομαι θα τον δω, αυτός είναι ένας ελεύθερος πολίτης και δεν τον δέχομαι”.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με την πρόσφατη δήλωση του Προέδρου Χριστόφια για τα κρατικά έσοδα από τη μελλοντική διάθεση υδρογονανθράκων, η κ. Παναγιώτου είπε ότι σαφώς το Κίνημα Οικολόγων δεν συμφωνεί με τη δήλωση αυτή του κ. Χριστόφια.

“Διερωτώμαστε”, πρόσθεσε, “για το πότε έχει προκύψει αυτή η συμφωνία, την οποία δεν γνωρίζει η πολιτική ηγεσία και κανένας άλλος πολίτης”.

Keywords
Τυχαία Θέματα