Συναντήσεις κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας της Κιργιζίας στα κατεχόμενα

19:11 30/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Με αντιπροσωπεία της Βουλής της Κιργιζίας, μεταξύ των οποίων οι πρόεδροι του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος και του κόμματος Atameken, συναντήθηκαν χθες στα κατεχόμενα ο «πρωθυπουργός», Οζκάν Γιοργκαντζίογλου και ο «υπουργός» εξωτερικών, Οζντίλ Ναμί.

Σύμφωνα με την Γενί Ντουζέν, ο κ. Γιοργκαντζίογλου είπε στους συνομιλητές του ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από το γεγονός ότι φοιτητές από την Κιργιζία σπουδάζουν στα «πανεπιστήμια» στα κατεχόμενα λέγοντας πως το ψευδοκράτος θα γίνει «μια χώρα των πανεπιστημίων».

Ο

πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος δήλωσε ότι κατά τις δύο ημέρες που επισκέπτονται τα κατεχόμενα ανακάλυψαν ότι υπάρχουν πολλοί φοιτητές από την Κιργιζία, λέγοντας ότι αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στις φιλικές σχέσεις μεταξύ των δύο «χωρών» .

Σημείωσε ότι παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο ψευδοκράτος και είπε πως «στην Κιργιζία έχετε αδέλφια που χαίρονται με την ευημερία σας και στεναχωριούνται με τις δυσκολίες σας».

Κατά την συνάντησή τους με τον «υπουργό» εξωτερικών, ο κ. Ναμί αναφέρθηκε στην επιθυμία του ψευδοκράτους για ανάπτυξη των σχέσεων με την Κιργιζία και ανάλογη επιθυμία εκφράστηκε και από τον πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα