Συλλούρης: “Να διαψεύσουμε τις ανησυχίες μας ότι δεν θα προλάβουμε”

15:14 22/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Εκείνο το οποίο είναι σίγουρο, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης είναι ότι δεν προλάβαμε το δικό μας ορόσημο τις 22 Οκτωβρίου που μόνοι μας βάλαμε μετά την πρώτη ενημέρωση που μας έκανε στην Βουλή ο Υπουργός Οικονομικών.

Ο κ. Συλλούρης προέβη σε δηλώσεις στο περιθώριο εκδήλωσης του Ραδιομαραθωνίου 2012 για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες στη Λευκωσία, όπου προσήλθε και παρέδωσε εισφορά του κόμματος του.

Κληθείς

να σχολιάσει τις ανησυχίες ότι δεν θα προλάβουμε το ορόσημο της 12ης Νοεμβρίου με το Eurogroup, ο κ. Συλλούρης είπε πως “κανένας δεν μπορεί να μην ανησυχεί για το επόμενο ορόσημο διότι θα έπρεπε να προλάβουμε στις 22 Οκτωβρίου ακριβώς για να προλάβουμε την συνάντηση του Eurogroup,  στις 12-13 Νοεμβρίου”.

Επομένως, είπε, η ανησυχία θα πρέπει να είναι δεδομένη αλλά όχι για να την εκφράζουμε αλλά για να την διαψεύδουμε.

Δηλώσεις για τον Ραδιομαραθώνιο

———————————–

Ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης είπε πως ο φετινός Ραδιομαραθώνιος γίνεται σε μια εποχή όπου ο κυπριακός λαός δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση και έχει δύο μηνύματα.

Το ένα, ανέφερε είναι ότι παρά την οικονομική κρίση και παρά το ότι περισσότεροι Κύπριοι είναι από τα υστερήματα τους που θα δώσουν στον Ραδιομαραθώνιο είμαι βέβαιος ότι θα δώσουν.

Είπε ότι η συμβολική εισφορά του ΕΥΡΩΚΟ έχει αυτό το μήνυμα προς την κοινωνία, ότι θα στηρίξουμε τον Ραδιομαραθώνιο.

“Ο κυπριακός λαός είναι δοκιμασμένος σε δοκιμασίες και ο ίδιος ο Ραδιομαραθώνιος όλα αυτά τα χρόνια απέδειξε ότι αντέχουμε, προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και θα συνεχίσουμε”, κατέληξε ο κ. Συλλούρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα