Σύλληψη δύο γυναικών για κλοπές και παράνομη διαμονή στη Δημοκρατία

11:05 5/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Γύρω στις 3.30μ.μ. χθες, αστυφύλακας, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας σε κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στη Λευκωσία, εντόπισε δυο γυναίκες, η μια εκ των οποίων να σπρώχνει παιδικό τροχοκάθισμα στο οποίο βρισκόταν ένα κοριτσάκι ενός έτους περίπου, να κινούνται ύποπτα, ενώ τις αναγνώρισε ως τις γυναίκες εναντίον των οποίων είχε γίνει καταγγελία για κλοπή ηλεκτρονικού υπολογιστή από κατάστημα στη Λευκωσία.

Ο Αστυφύλακας αμέσως ενημέρωσε σχετικά τον Αξιωματικό Υπηρεσίας Λευκωσίας και στη συνέχεια, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή για επιτόπιες εξετάσεις.

Όταν οι δυο γυναίκες

εξήλθαν από το κατάστημα και εισήλθαν σε αυτοκίνητο, ανακόπηκαν από μέλη της Αστυνομίας και σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο τους, εντοπίστηκαν τρία καινούργια σακάκια με τις επιγραφές τους, δυο επώνυμες γυναικείες τσάντες και άλλα αντικείμενα, καθώς επίσης αυτοσχέδια εσοχή στο παιδικό τροχοκάθισμα που πιστεύεται ότι χρησιμοποιείτο για την τοποθέτηση των κλοπιμαίων.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 38χρονη και 43χρονη από τη Μογγολία, οι οποίες βρίσκονται παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Κατά την ανάκριση τους οι δύο γυναίκες φέρονται να παραδέχτηκαν την κλοπή του φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή από κατάστημα στη Λευκωσία στις 8/10/2011, καθώς επίσης και άλλες υποθέσεις κλοπών ειδών ρουχισμού και συνελήφθηκαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα