Στο πλευρό του Μπερλουσκόνι η πρώην σύζυγός του

11:31 27/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τον είχε χαρακτηρίσει «άρρωστο», είχε δηλώσει ότι σπιλώνει το όνομά της, ζήτησε διατροφή ύψους 36 εκ. ευρώ, έστειλε δημόσιες επιστολές που τον κατακεραύνωναν… Η Βερόνικα Λάριο παρόλα αυτά συνεχίζει να τρέφει κάποια αισθήματα για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει η υποστήριξη που του δείχνει τον τελευταίο καιρό με την πολιτική κρίση και τις δικαστικές περιπέτειές του να τον επηρεάζουν άμεσα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιταλική Huffington Post η πρώην κυρία Μπερλουσκόνι, τηλεφώνησε στον Καβαλιέρε εκφράζοντάς του την συμπαράστασή της για όσα πολιτικά δεινά του συμβαίνουν.

«Είμαι στο πλευρό σου», φέρεται να είπε σε τηλεφώνημα που έκανε στον πρώην σύζυγό της η Λάριο στις 15 Αυγούστου, ενώ εκείνος συμβουλευόταν τους πιστούς του φίλους για την επόμενη κίνησή του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της πρώτης σε κυκλοφορίας εφημερίδας στην Ρώμη, Il Messaggero «παρά το διαζύγιο και την προσωπική τους περιπέτεια, άλλες είναι οι αναμνήσεις της κοινής ζωής τους».

Ίσως βέβαια στην απόφασή της να επικοινωνήσει μαζί του έπαιξε και το γεγονός ότι ο Μπερλουσκόνι εγκατέλειψε τις συνήθειες που τον ήθελαν κλεισμένο στη βίλα του να απολαμβάνει τα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι και πλέον κλείνεται στο σπίτι έχοντας στο πλευρό του την επίσημη σύντροφό του, Φραντσέκα Πασκάλε, και επιχειρώντας να βρει τη σωστότερη τακτική για να επιβιώσει πολιτικά, έπειτα από την καταδικαστική απόφαση για στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του.

Αντιθέτως, η Λάριο δεν αφήνει στιγμή να περάσει ανεκμετάλλευτη: βγαίνει με τις φίλες της, κάνει διακοπές με τα παιδιά και τα εγγόνια της, ταξιδεύει, διασκεδάζει.

Παρότι οι ρόλοι φαίνονται να αντιστράφηκαν, όμως, η άλλοτε εκρηκτική ηθοποιός που μάγεψε τον Καβαλιέρε, δε μπορεί να εξαφανιστεί από τη ζωή κάποιου που έχει ανάγκη, όπως ισχυρίζεται το περιβάλλον της.

«Έχοντας καθημερινή επαφή με τα παιδιά της και δη τον Λουίτζι, που είναι πολύ δεμένος με τον πατέρα του, έζησε και εκείνη έστω και αν από απόσταση το δράμα. Όταν ένα παιδί σε καλεί και σου μεταφέρει την ανησυχία του, μπορεί να έχεις χωρίσει εκατό χρόνια από τον άνδρα σου, όμως, δε μπορείς παρά να στενοχωρηθείς», αναφέρει δημοσίευμα της Messaggero.

Βέβαια, κανείς δε γνωρίζει την αντίδραση της Πασκάλε, η οποία, όπως ο ίδιος ο Καβαλιέρε έχει παραδεχθεί, είναι πολύ ζηλιάρα και δεν επιτρέπει σε καμία άλλη γυναίκα να τον πλησιάσει, ούτε καν να του τηλεφωνήσει…

Keywords
Τυχαία Θέματα