Στις εκδηλώσεις για την Εβδομάδα Κινητικότητας συμμετέχει ο Δήμος Πάφου

20:02 11/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Για 4η συνεχή χρονιά ο Δήμος Πάφου συμμετέχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στα πλαίσια της εβδομάδας κινητικότητας που θεσμοθετήθηκε από την ΕΕ το 2002 και έχει ως σκοπό να προβάλει και να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία και το δικαίωμα της βιώσιμης κινητικότητας.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Πάφου Χρύσανθος Σαββίδης ανέφερε ότι «αύριο Τετάρτη στις 3.30 το απόγευμα θα γίνει η παρουσίαση του προγράμματος CYCLΟ στην καφετερία του πολυχώρου πολιτισμού

«Παλιά Ηλεκτρική» σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, ενώ την Κυριακή στις 10.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ο ποδηλατικός δρόμος η εκκίνηση του οποίου θα γίνει στην πλατεία του Δημοτικού Μεγάρου. Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στις 5.00 το απόγευμα οι πολίτες θα συγκεντρωθούν στο Δημοτικό Μέγαρο για να συμμετάσχουν σε περίπατο σε κεντρικούς δρόμους της Πόλης».

Αναφερόμενος στις εργασίες για τη δημιουργία σταθμού ποδηλασίας στην περιοχή της Κάτω Πάφου, ο κ. Σαββίδης ανέφερε ότι βρίσκονται στο τελικό στάδιο και εξέφρασε την εκτίμηση ότι μέχρι το Δεκέμβριο το έργο θα δοθεί στους πολίτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα