Στήριξη στην Κύπρο από Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού

10:52 23/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τη στήριξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) προς την κυπριακή τουριστική βιομηχανία προτίθεται να εκφράσει ο Γενικός Γραμματέας του οργανισμού Taleb Rifai, ο οποίος φτάνει σήμερα το βράδυ στην Κύπρο.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Rifai θα έχει αύριο το πρωί χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, τον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου,

τον Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργο Λακκοτρύπη. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα συναντηθεί και με τον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη.

Όπως αναφέρεται «πρόθεση της επίσκεψης του κ. Rifai είναι να εκφράσει ο ίδιος προσωπικά από την Κύπρο, τη θέση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, για τη στήριξη του προς την Τουριστική Βιομηχανία της πατρίδας μας».

Με αφορμή της επίσκεψή του, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού, υπό την ευθύνη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, διοργανώνει ολοήμερο εργαστήρι, αύριο, Παρασκευή στο Φιλοξενία.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι «να στηρίξει την Κύπρο στην αξιολόγηση των ενδεχομένων επιπτώσεων από τη τρέχουσα οικονομική κατάσταση και να επιβεβαιώσει την ετοιμότητα του τομέα στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων».

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν με θέματα όπως οι νέες προκλήσεις στον τομέα του τουρισμού, η κατάσταση του τομέα στην Κύπρο, οι κύριες τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και χρήσιμα εργαλεία και στρατηγικές.

Η επίσκεψη του κ. Rifai πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση του Γενικού Διευθυντή του ΚΟΤ και Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού Μάριου Χαννίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα