Στέλλα Στυλιανού:Η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την μεταγραφή της στο Mega!

14:31 3/4/2014 - Πηγή: OnlyCY


Καλεσμένη στο “Καλημέρα Κύπρος” βρέθηκε η Στέλλα Στυλιανού.Η μελαχρινή παρουσιάστρια που έχει ενταχθεί στο δυναμικό του Mega και το ραδιόφωνο του ΛΟΓΟΥ μίλησε για όλους και για όλα.

Για το αν προτιμά την ενημέρωση ή την ψυχαγωγία:“Η ενημέρωση νομίζω ή σου αρέσει η δεν σου αρέσει.Απο την στιγμή που μου δόθηκε η ευκαίρια να δοκιμαστω σε κατι άλλο ηθελα να το κανω.Δεν ξέρω αν ήταν ενδεικτικό αυτό που πέρασα εγώ σε σχέση με αυτό που συμβάινει γενικως στις απογευματινές εκπομπές. Ήτανε πολή δύσκολη η έκβαση της

εκπομπής στο ΣΙΓΜΑ εκείνη την περίοδο.
Σε μια συνεργασία κάτι δίνεις κάτι παίρνεις ,είχε πάρα πολλές δυσκολίες στην δική μας περίπτωση.Από την συνεργασία όμως κέρδισα μια φίλη την Δήμητρα Μακρυγιάννη.”

Για τα νέα της καθήκοντα ως παρουσιάστρια δελτιών ειδήσεων στο Mega:“Οι ειδήσεις είναι ένα κομμάτι που μου αρέσει πολύ.Ήθελα να δοκιμαστώ αισθαίνομαι ότι έχω πολλά να πάρω και πολλά να δώσω.Χαίρομαι για την πρόταση από το Mega.”

Για τα πισώπλατα μαχαιρώματα στην πορεία της:” Στεναχωρήθηκα από κάποιες προθέσεις,κλείστηκα στον ευατό μου πήρα τις αποφάσεις μου.Δεν συγκρούστηκα.Συμβαίνουν διάφορα σε αυτό το χώρο από ΄κει και πέρα είναι θέμα χαρακτήρα.Το παίρνεις απόφαση ότι θα υπάρχει.Είτε το αγνοείς ,είτε που προσπαθείς με ένα τρόπο να το λύσεις.Αν δεν λύνεται κόβεται.
Για το αν είναι ερωτευμένη;“Ειμαι πολυ καλα!”

Τι κοιτά σε ένα άνδρα:” Το βλεμμα και τα χερια. Τα μάτια να δείχνουν ειλικρίνεια ,φιλότιμο ,να κρύβει μυστήριο.. Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής.
Όσο για τα δάχτυλα ενός άνδρα αποκάλυψε ένα γεγονός: “Τα δάχτυλα του Ρουβά δεν ειναι καλά σε σχέση με το υπόλοιπο τέλειο παρουσιαστικό!Αφου τα έιδα να μην το πω!”
Για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή:“Διαφυλάσσω αρκετά την προσωπική μου ζωή αν θέλω να πω κάτι θα το πω σε κάποια συνέντευξη και θα αναλάβω τις ευθύνες μου…. Αν δεν αναπαράγεις κάτι ο ίδιος τότε αυτό το πράγμα εκτονώνεται , βαριουνται.”

Του Μιχάλη Σταύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα