ΕΚΤΑΚΤΟ: Έκρηξη χειροβομβίδας στην Καλαβασό με τραυματισμούς (Upd)

12:51 3/4/2014 - Πηγή: OnlyCY

Είδηση 13:25

Ένας οπλίτης και ένα στέλεχος της Εθνικής Φρουράς έχουν τραυματιστεί από το άτυχημα στο πεδίο βολής στην Καλαβασό.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Αμυνας, επρόκειτο για προγραμματισμένη βολή χειροβομβίδας στο πεδίο βολής. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αμυνας Σωκράτης Χάσικος σε δηλώσεις στη Βουλή επιβεβαίωσε ότι ο τραυματισμός σημειώθηκε στο πλαίσιο

προγραμματισμένης εκπαίδευσης στη ρίψη χειροβομβίδων αναφέροντας ότι στο πεδίο βολής υπήρχε στρατιωτικός ιατρός και ασθενοφόρο το στρατού.

Παρόλα αυτά ανέφερε κρίθηκε ότι η μεταφορά του τραυματία έπρεπε να γίνει με ασθενοφόρο του νοσοκομείου Λεμεσού

Ο κ. Χάσικος είπε πως ήδη άρχισε η διερεύνηση του ατυχήματος, τόνισε ότι αυτό που προέχει είναι η περίθαλψη των τραυματιών και η υγεία και πρόσθεσε ότι από τις πρώτες πληροφορίες που έχει η κατάσταση του εθνοφρουρού δεν είναι πολύ σοβαρή.

Ο κ. Χάσικος ενημερώθηκε για το συμβάν ενώ βρισκόταν στη Βουλή και τη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών, από την οποία αποχώρησε εσπευσμένα.

Είδηση 12:30

Έκρηξη χειροβομβίδας σημειώθηκε πριν από λίγο στο πεδίο βολής στην Καλαβασό.

Σε επικοινωνία που είχε η ιστοσελίδα μας, www.onlycy.com, με το ΓΕΕΦ μας ανέφεραν ότι τραυματίστηκαν δύο άτομα οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Περισσότερα σε λίγο…..

Keywords
Τυχαία Θέματα