Στ. Κυριακίδου: Αναπάντητα ερωτήματα πίσω από το φόνο στη Λευκωσία

13:31 23/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Πέραν από το προσωπικό δράμα πίσω από τον πρόσφατο φόνο στα Λατσιά, υπάρχουν και πολλά αναπάντητα ερωτήματα αλλά και πιθανές ευθύνες που βαραίνουν τις υπηρεσίες, σύμφωνα με τη βουλευτή του ΔΗΣΥ Στέλλα Κυριακίδου.

”Ο πρόσφατος φόνος στα Λατσιά φανέρωσε ακόμη μια οικογενειακή τραγωδία. Μια οικογένεια που αντιμετώπιζε σωρεία προβλημάτων και που παρακολουθείτο χρόνια από διάφορες κρατικές υπηρεσίες”, αναφέρει σε ανακοίνωσή

της, προσθέτοντας ότι, ”πέραν από το προσωπικό δράμα, υπάρχουν και πολλά αναπάντητα ερωτήματα αλλά και πιθανές ευθύνες που βαραίνουν τις υπηρεσίες”.

Η κ. Κυριακίδου αναφέρει ότι ”επιβάλλεται αμέσως να διεξαχθεί έρευνα τόσο από το Υπουργείο Εργασίας για την παρακολούθηση που είχε η οικογένεια από κοινωνικό λειτουργό, τη συχνότητα των επισκέψεων, τις παρεμβάσεις, τα μέτρα, όσο και από το Υπουργείο Υγείας για την παρακολούθηση που είχε η οικογένεια από τις Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας, τα προληπτικά μέτρα που λήφθηκαν, τη συχνότητα παρακολούθησης και άλλα”.

”Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε αν θα μπορούσαν να είχαν ληφθεί οποιαδήποτε προληπτικά μέτρα και, αν ναι, γιατί αυτά δεν λήφθηκαν”, καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα