Σπυροπούλου-Καραβάτου-Γερμανού: Τρεις ξένες στο ίδιο θέατρο; Πώς «άδειασαν» δημόσια την Κατερίνα και το «κράξιμο»! Δείτε το βίντεο

19:12 22/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Η Ναταλία Γερμανού, η Κατερίνα Καραβάτου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσαν χθες το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ψύλλοι στ’αυτιά» στην οποία πρωταγωνιστεί η Βίκυ Σταυροπούλου.

H Κατερίνα Καραβάτου, ενώ δήλωσε στην κάμερα του «Πρωινού» ότι πήγε στο θέατρο μαζί με την Σπυροπούλου και τον Παύλο Σταματόπουλο, οι συνεργάτες της στο «Μες την καλή χαρά», την «έδωσαν» στεγνά μπροστά στις κάμερες. Όταν μίλαγε, πέρασαν από πίσω της, ο Σταματόπουλος την χαιρέτησε, δείχνοντας

ότι την είδε εκείνη την στιγμή και μετά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Εγώ ήρθα μαζί με την κόρη της Σταυροπούλου, το είχαμε κανονίσει»! Όσο, για την Ναταλία Γερμανού; «Δεν την έχω δει αν την δω θα την χαιρετήσω. Δεν έχουμε τσακωθεί», ήταν τα λόγια της.
Βλέποντας, το σχετικό απόσπασμα η παρέα του «Πρωινού», το σχολίασαν με τον Γιώργο Λιάγκα, να λέει: «Εγώ λυπάμαι την κακομοίρα την Καραβάτου που αναγκάστηκε να πει ψέματα ότι ήρθαν μαζί για να την καλύψει και μετά βγαίνει η άλλη και λέει ότι ήρθανε χώρια. Είναι αυτός ο όμορφος κόσμος της τηλεόρασης», με την Σάσα Σταμάτη να λέει: «Η Σπυροπούλου ήταν ειλικρινής, η Καραβάτου γιατί να πει ψέμματα;»

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Keywords
Τυχαία Θέματα