Σοβαροί τραυματισμοί μοτοσικλετιστών σε τροχαία δυστυχήματα

09:11 13/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας 23χρονου ο οποίος τραυματίστηκε χθες το απόγευμα στην Αγλαντζιά, ύστερα από σύγκρουση της μοτοσικλέτας του με αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 5 μ.μ. χθες, 34χρονος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Πάφου στην Αγλαντζιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 23χρονος.

Από το δυστύχημα, τραυματίστηκε

ο 23χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση, συνελήφθη χθες βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, ο 34χρονος οδηγός του αυτοκινήτου.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Εξάλλου, γύρω στις 8 μ.μ. χθες, 30χρονος ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην οδό Γιάννου Κρανιδιώτη στη Λακατάμεια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος.

Από το δυστύχημα, τραυματίστηκε ο 30χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κατάγματα στα χέρια, εξάρθρωση ώμου και εσωτερική αιμορραγία.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα