Σοβαρά νοσηλεύεται στο Γεν. Νοσ. Λευκωσίας τραυματίας τροχαίου στην Πάφο

09:23 3/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του Νεόφυτου Λεμονάρη, 34 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε χθες βράδυ στη Λεωφόρο Μεσόγης – Πάφου ύστερα από σύγκρουση της μοτοσικλέτας στην οποία επέβαινε ως συνοδηγός με προπορευόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρή αλλοδαπή, μόνιμη κάτοικος Πάφου.

Ο υπεύθυνος της Τροχαίας Πάφου Ζήνων Ψαθίτης, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ανέφερε πως το δυστύχημα σημειώθηκε στις 22:10 χθες όταν μοτοσικλετιστής ο Φίλλιπος Δαμιανού, 30 ετών, με συνοδηγό τον Νεόφυτο Λεμονάρη, συγκρούστηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται

με προπορευόμενο όχημα κοντά στην περιοχή του Βιοφώς, με αποτέλεσμα να εκτιναχτούν στο έδαφος.

Οι δύο τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πάφου. Λόγω του σοβαρού τραυματισμού του συνεπεία βαριάς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης, ο 34χρονος συνοδηγός κρίθηκε σκόπιμο από τους ιατρούς να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περαιτέρω νοσηλεία, ενώ ο 30χρονος οδηγός παρέμεινε για νοσηλεία στο χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Πάφου.

Ο κ. Ψαθίτης πρόσθεσε πως, σύμφωνα με προκαταρκτικές εξετάσεις της Τροχαίας Πάφου, τα αίτια του δυστυχήματος αποδίδονται σε υπερβολική ταχύτητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα