Ληστεία σε κατάστημα αγοράς χρυσαφικών στη Λεμεσό

09:12 3/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ληστεία, με λεία επτά περίπου χιλιάδων ευρώ, καταγγέλθηκε χθες το απόγευμα από γυναίκα που εργάζεται σε κατάστημα χρυσαφικών στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ από το Γραφείο Τύπου Αρχηγείου, κλήθηκαν χθες το απόγευμα μέλη της Αστυνομίας από γυναίκα ηλικίας 29 ετών, η οποία εργάζεται σε κατάστημα χρυσαφικών και η οποία ανέφερε ότι έπεσε θύμα ληστείας.

Η γυναίκα δήλωσε στην Αστυνομία ότι στις 04:40 το απόγευμα της Παρασκευής εισήλθε στο κατάστημα πρόσωπο το οποίο ομιλούσε Ρωσικά και Ελληνικά και, προσποιούμενος

τον πελάτη, ζήτησε να αγοράσει σκουλαρίκια.

Ενώ η γυναίκα βρήκε σκουλαρίκια και ετοιμαζόταν να του τα δείξει, αυτός την έσπρωξε στο πάτωμα, της απέσπασε την τσάντα και τράπηκε σε φυγή.

Η τσάντα, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε το θύμα της ληστείας, περιείχε χρηματικό ποσόν 4.995 ευρώ, περιουσία 43χρονου χρυσοχόου, καθώς και 2.000 ευρώ που ανήκαν στην ίδια. Επίσης, στην τσάντα ήταν το πορτοφόλι της αξίας 100 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα.

Ο δράστης, τον οποίο αναζητεί η Αστυνομία, περιγράφεται να είναι 25 – 30 ετών, ύψους 1,80 μέτρων, με μαύρα κοντά μαλλιά και φορούσε φόρμα γκρίζου χρώματος, φανέλα λευκή με κοντό μανίκι και αθλητικά υποδήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα