ΣΟΚ! Εντεκάχρονη περιμένει το παιδί του συντρόφου της μητέρας της

09:28 10/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σάλο έχει προκαλέσει στη Χιλή η είδηση ότι ένα εντεκάχρονο κοριτσάκι περιμένει το παιδί του συντρόφου της μητέρας της, ο οποίος τη βίαζε κατ΄ εξακολούθηση τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο άνδρας έχει ομολογήσει τις πράξεις του, ενώ την οργή της κοινής γνώμης έχει προκαλέσει η μητέρα της μικρής που υπερασπίστηκε τον σύντροφό της, δηλώνοντας ότι η κόρη της δεν ήταν θύμα βιασμού, αλλά έκανε sex μαζί του με τη θέλησή της.

Η μικρούλα πάλι έχει συγκλονίσει τους πάντες με την ωριμότητα με την οποία αντιμετωπίζει την κατάσταση.

«Θα είναι σαν να κρατάω μια κούκλα στα χέρια μου. Θα

αγαπώ το μωρό πάρα πολύ παρότι προέρχεται από τον άνδρα που με πλήγωσε», δήλωσε η εντεκάχρονη.

Παρ’ όλ’ αυτά κύμα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του προέδρου της χώρας Σεμπαστιάν Πινέρα, ο οποίος τόνισε ότι θα αντιταχθεί στην πιθανή χαλάρωση του νόμου που απαγορεύει τις αμβλώσεις ακόμα και αν συντρέχουν ιατρικοί λόγοι.

«Ζήτησα από τον υπουργό Υγείας να ασχοληθεί προσωπικά με την υγεία του κοριτσιού. Είναι 14 εβδομάδων έγκυος και χθες μας εξέπληξε όλους με λόγια που έδειχναν βάθος και ωριμότητα, όταν είπε πως παρά τον πόνο που της προκάλεσε ο άνδρας που τη βίασε, θέλει να γεννήσει και να φροντίσει το μωρό της», δήλωσε ο πρόεδρος της Χιλής.

Στο πλευρό της εντεκάχρονης βρίσκονται ψυχολόγοι, οι οποίοι εκφράζουν φόβους ότι η μικρή δεν είναι προετοιμασμένη για να πάρει μια τόσο σημαντική απόφαση, όπως είναι η γέννηση ενός μωρού.

«Είναι πολύ πιθανό να λέει πως θέλει το μωρό όπως θέλει μία κούκλα. Το έχουμε συναντήσει αυτό σε έρευνες. Αυτό που λέει ο πρόεδρος δεν πλησιάζει την ψυχολογική αλήθεια ενός 11χρονου κοριτσιού, είναι μια υποκειμενική άποψη που δεν βασίζεται σε καμία επιστημονική τεκμηρίωση», δήλωσε ο Giorgio Agostini, ψυχολόγος που ασχολείται με υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Τονίζουν μάλιστα ότι το κορίτσι χρειάζεται προστασία, υποστηρίζοντας ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση η άμβλωση ίσως είναι η πιο σωστή λύση.

Keywords
Τυχαία Θέματα