Νέα πρόταση ΠΑΣΟΚ για τη Δημοτική Αστυνομία

Πέραν από την ανάγκη να ληφθεί υπόψην η διαδικασία πρόσληψης καθενός εκάστου υπαλλήλου στον δημόσιο τομέα και να τύχει διαφορετικής αντιμετώπισης όποιος έχει προσληφθεί με αξιοκρατικά κριτήρια (ΑΣΕΠ), με την κατάθεση αργά χθες το βράδυ του σχετικού πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, στελέχη της Ιπποκράτους μιλούσαν για την τύχη που θα πρέπει να περιμένει συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων που πλήττονται καταφανώς.

Ενόψει και των καταλήψεων από σήμερα σε πολλούς δήμους της χώρας, ειδικά για τη Δημοτική Αστυνομία,

το ΠΑΣΟΚ προτείνει να μετατραπεί σε σώμα μέσα στην ΕΛ.ΑΣ. και να ληφθεί μέριμνα για συνεργασία με τους Δήμους στο μέλλον.

Υψηλόβαθμα στελέχη της Ιπποκράτους, έστελναν δε, τα μηνύματά τους προς τη Συγγρού, θυμίζοντας άλλου τύπου Σώματα, όπως αυτό των αγροφυλάκων που δημιουργήθηκε επί ΝΔ, ή εργαζόμενους που «μπήκαν από το παράθυρο» στο Δημόσιο, όπως έλεγαν, φέρνοντας ως παράδειγμα το ΤΡΑΜ. Θύμιζαν την αποδυνάμωση τέτοιων Σωμάτων στη συνέχεια και την απορρόφηση υπαλλήλων από διάφορες Περιφέρειες και υποστήριζαν πως δεν θα πρέπει το βάρος να πέφτει όλο στη Δημοτική Αστυνομία, αλλά να θυμηθεί η κυβέρνηση και τέτοιες κατηγορίες υπαλλήλων…

Keywords
Τυχαία Θέματα