Σημαντική και ουσιαστική η συνάντηση Παπαδήμου με πολιτικούς αρχηγούς

22:26 19/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη του Ελληνα πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν και συμμετέχουν στην κυβέρνηση – ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ – η οποία κράτησε πάνω από δύο ώρες.

Ο κ. Παπαδήμος μετά τη συνάντηση δήλωσε χαρακτηριστικά

ότι «η συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς ήταν σημαντική και ουσιαστική». Όπως είπε «συζητήσαμε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν τις τρέχουσες εξελίξεις, ειδικότερα τις διαβουλεύσεις με την τρόικα και τη διαδικασία του PSI», προσθέτοντας ότι «η συζήτηση έγινε μέσα σε ένα πολύ θετικό κλίμα και οι πολιτικοί αρχηγοί επιβεβαίωσαν την πλήρη στήριξη της κυβέρνησης στην ολοκλήρωση του έργου της».

Της σύσκεψης θα ακολουθήσει η συνάντηση του κ. Λουκά Παπαδήμου με τον εκπρόσωπο της Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου Τραπεζών (ΙΙF) Τσαρλς Νταλάρα, παρουσία του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, για το πρόγραμμα ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων.

Μετά τη σύσκεψη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου και ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς αποχώρησαν από το Μέγαρο Μαξίμου χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης από την πλευρά του, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ανέφερε ότι είναι «περισσότερο ικανοποιημένος από όταν μπήκα. Είχαμε μία καλή κουβέντα. Μιλήσαμε αρκετά συζητήσαμε πολλά ήταν ένα ωραίο κλίμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα