Σημαντικές εκδηλώσεις διοργανώνει το ΕΒΕ Πάφου στο εξωτερικό

17:10 2/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

H προώθηση της Πάφου αλλά και τα έργα του ιδιωτικού τομέα που ζητούν χρηματοδότηση και συνεργασία με ξένους επενδυτές, αναμένεται να τεθούν στο επίκεντρο των εκδηλώσεων – παρουσιάσεων που διοργανώνει το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου σε χώρες του εξωτερικού σε συνεργασία με τον οργανισμό προσέλκυσης επενδύσεων (CIPA).

Στις παρουσιάσεις αυτές θα προσκληθούν συγκεκριμένοι επιχειρηματίες, οι οποίοι θα παρουσιάσουν και θα προτείνουν τα συγκεκριμένα έργα.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Γιώργος Λεπτός ανέφερε στο ΚΥΠΕ

πως οι παρουσιάσεις στην Κίνα θα γίνουν στη Σαγκάη, στο Χόνγκ – Κόνγκ και στο Πεκίνο, ενώ στη Ρωσία στη Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη.

Σύμφωνα με τον κ. Λεπτό, αυτή την περίοδο καταβάλλεται προσπάθεια να παραστούν στις παρουσιάσεις αυτές εκπρόσωποι σημαντικών εταιρειών που έχουν τη δυνατότητα χρηματοδότησης μεγάλων αναπτυξιακών έργων στην επαρχία.

Πρόσθεσε, επίσης, πως το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου καταβάλει προσπάθειες ούτως ώστε να χρησιμοποιούν την πόλη της Πάφου ως βάση τους, διεθνείς εταιρείες που επιλέγουν την Κύπρο.

Στο μεταξύ, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου διοργανώνει διαδικτυακή έκθεση στην Κίνα για την προώθηση ακινήτων και επενδύσεων στην Κύπρο.

Σύμφωνα με συγκεκριμένη ανακοίνωση, το ΕΒΕ Πάφου σε συνεργασία, με την Επαρχιακή Επιτροπή του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών Πάφου και την εταιρεία China Expo Online Ltd, διοργανώνει ενημερωτική διάλεξη την ερχόμενη Δευτέρα σχετικά με την πρωτοποριακή διαδικτυακή έκθεση CYPRUS PROPERTIES AND INVESTING IN CYPRUS που θα φιλοξενείται στην διαδικτυακή πύλη ChinaExpoOnline.com.

Στην ενημερωτική διάλεξη, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα επεξηγηθεί ο θεσμός, ο τρόπος λειτουργίας και η αποδοτικότητα των διαδικτυακών εκθέσεων σαν μια εναλλακτική και οικονομικότερη μέθοδος προβολής εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών και η ευκαιρία που παρέχει η συγκεκριμένη έκθεση για προβολή των Κυπριακών Επιχειρήσεων και διείσδυσης τους στην τεράστια κινεζική αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα