ΣΕΕΕ και ΟΣΕΟΚ διαψεύδουν διασύνδεσή τους με προγράμματα κατάρτισης

21:18 16/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ουδεμία σχέση έχουν με τη διεξαγωγή Προγραμμάτων Κατάρτισης σε θέματα «Ασφάλειας & Υγείας στα Εργοτάξια» και την έκδοση των σχετικών Πιστοποιητικών παρακολούθησης, αναφέρουν το Συμβούλιο Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων (Σ.Ε.Ε.Ε.) και η Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου (Ο.Σ.Ε.Ο.Κ.).

Σε σημερινή κοινή ανακοίνωση τους με αφορμή τις πρόσφατες διώξεις προσώπων μετά από παραπλανητικές αναφορές σε ό,τι αφορά τη διεξαγωγή των προγραμμάτων αυτών και την έκδοση των πιο πάνω σχετικών

πιστοποιητικών, αναφέροντας ως διοργανωτές το ΣΕΕΕ και την ΟΣΕΟΚ, οι δύο Οργανισμοί αναφέρουν ότι “για το σκοπό αυτό έχουν ήδη υποβάλει καταγγελία στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων”.

Αναφέρουν επίσης ότι τα προγράμματα κατάρτισης που διοργανώνουν και διεξάγουν, απευθύνονται σε μέλη τους, για σκοπούς κατάρτισης και συμμόρφωσης τους με την σχετική νομοθεσία.

Σύμφωνα με το ΣΕΕΕ και την ΟΣΕΟΚ, τα σχετικά πιστοποιητικά που εκδίδονται από τους δύο Οργανισμούς υπογράφονται από τους Προέδρους τους και τους εκπαιδευτές και φέρουν τις σφραγίδες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα