Σε τραγική κατάσταση πολλές πολύτεκνες οικογένειες στην Πάφο

14:46 26/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι πολύτεκνες οικογένειες στην Πάφο, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της επαρχιακής οργάνωσης πολυτέκνων Λεόντιο Τσιέλεπο.

Ο κ Τσιέλεπος ερωτηθείς σχετικά από το ΚΥΠΕ ανέφερε πως η επαρχιακή οργάνωση πολυτέκνων εξυπηρετεί γύρω στις 280 οικογένειες. Οι πάγκοι της επαρχιακής οργάνωσης πολυτέκνων είπε, είναι γεμάτοι με διάφορα προϊόντα ανάμεσα στα οποία ρύζια , μακαρόνια, όσπρια , καφέ, ζάχαρη , λάδι

και άλλα είδη πρώτης ανάγκης που έχουν προσφέρει στην οργάνωση διάφοροι συμπολίτες μας με σκοπό την στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Τις μέρες των γιορτών σημείωσε, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες μεγαλώνουν.

Ο κ Τσιέλεπος, συμπλήρωσε επίσης, πως στις προτεραιότητές του για τη μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης είναι να εξασφαλίσουν κουπόνι για αγορά τροφίμων για τα Χριστούγεννα, όσο περισσότερες πολύτεκνες οικογένειες.

Ήδη συνέχισε ζητήσαμε τη στήριξη της δημοτικής αρχής και αναμένουμε και επιπρόσθετη στήριξη από διάφορους φορείς. Το σίγουρο κατέληξε ,ο κ Τσιέλεπος είναι πως προσφέροντας δωροκουπόνια στις πολύτεκνες οικογένες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα θα δώσουμε χαμόγελα σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα