Σε εξέλιξη η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου

19:05 21/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Άρχισε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου ενόψει της συνάντησης στο τέλος του μήνα στη Νέα Υόρκη του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Τ/κ ηγέτη και του ΓΓ του ΟΗΕ.

Στη συνεδρία, υπό τον Πρόεδρο Χριστόφια εκ μέρους του ΔΗΣΥ συμμετέχουν οι Νίκος Αναστασιάδης και Τάσος Μητσόπουλος, εκ μέρους

του ΑΚΕΛ οι Αντρος Κυπριανού και Νίκος Κατσουρίδης, εκ μέρους του ΔΗΚΟ οι Μάριος Καρογιάν και Νικόλας Παπαδόπουλος, εκ μέρους της ΕΔΕΚ οι Γιαννάκης Ομήρου και Βάσος Λυσσαρίδης, εκ μέρους του ΕΥΡΩΚΟ οι Δημήτρης Συλλούρης και Νίκος Κουτσού και εκ μέρους των Οικολόγων Περιβαλλοντιστών οι Ιωάννα Παναγιώτου και Αδωνις Γιάνγκου.

Στη συνεδρία παρακάθονται επίσης η ΥΠΕΞ, Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Τίτος Χριστοφίδης, ο Προεδρικός Επίτροπος, Γιώργος Ιακώβου, και το μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας, Τουμάζος Τσιελεπής.

Εισερχόμενος στο Προεδρικό και απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε: “Δεν έχω κάτι καινούργιο να πω“, αναφερόμενος προφανώς στη συνάντησή του σήμερα με τον Τ/κ ηγέτη, Ντερβίς Ερογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα