Προβληματισμούς για το Greentree2 εκφράζει η Παπαδοπούλου

14:26 16/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τον έντονο προβληματισμό της ενόψει της νέας συνάντησης για το Κυπριακό στο Greentree, στη Νέα Υόρκη, εξέφρασε η ευρωβουλευτής και Πρόεδρος της γυναικείας οργάνωσης του ΔΗΚΟ (ΓΟΔΗΚ) Αντιγόνη Παπαδοπούλου.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση από το γραφείο της κ. Παπαδοπούλου, μιλώντας χθες βράδυ στην καθιερωμένη ετήσια πολιτικo-κοινωνική εκδήλωση της ΓΟΔΗΚ, η κ. Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στις τελευταίες ανησυχητικές

εξελίξεις σε σχέση με το Κυπριακό, με τους διαφαινόμενους κινδύνους που εγκυμονούν στη νέα τριμερή συνάντηση.

Αναφερόμενη στην κατάσταση της οικονομίας, η κ. Παπαδοπούλου ”στηλίτευσε την απαράδεκτη κωλυσιεργία που επιδείχτηκε στη λήψη ολοκληρωμένων μέτρων για αντιμετώπιση της σοβούσας κρίσης, τονίζοντας πως με νεοφιλελεύθερες και μονόπλευρες πολιτικές λιτότητας, όπως αυτές που ακολουθήθηκαν μέχρι σήμερα, όχι μόνο δεν επιλύεται η οικονομική κρίση στην Κύπρο, αλλά αντίθετα βαθαίνει και ενδυναμώνεται”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η κ. Παπαδοπούλου είπε ότι χρειάζονται μέτρα για τόνωση της ανάπτυξης και μια περισσότερο ορθολογιστική πολιτική κοινωνικής συνοχής, ακριβοδίκαιη κατανομή του βάρους των οικονομικών μέτρων και κοινωνική δικαιοσύνη.

Η κ. Παπαδοπούλου ανέφερε πως καθημερινά επιβεβαιώνονται οι θέσεις και οι ανησυχίες του Δημοκρατικού Κόμματος για την πορεία του Κυπριακού και την οικονομία.

Διαβεβαίωσε, παράλληλα, πως η φωνή της ΓΟΔΗΚ και γενικότερα του ΔΗΚΟ, ακούγεται δυνατά τόσο στην Κύπρο, όσο και στις Βρυξέλες.

Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν στάθηκε ιδιαίτερα στο ρόλο που διαδραματίζει η ΓΟΔΗΚ στην κυπριακή κοινωνία και στη σημαντική πολιτικό-κοινωνική της προσφορά.

Στην εκδήλωση μίλησε, επίσης, ο καθηγητής κοινωνιολογίας Μάριος Βρυωνίδης, με θέμα τη γυναίκα στη σύγχρονη εποχή.

Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με το μουσικό σχήμα Γιωργαλλέττοι και η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιττας.

Keywords
Τυχαία Θέματα