ΠΡΟΣΟΧΗ! Απάτη από επιτήδειους σε πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας!

12:33 16/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Είδηση 17.01: Εκπρόσωπος της Ελληνικής Τράπεζας επικοινώνησε με την ιστοσελίδα μας το απόγευμα του Σαββάτου για να μας ευχαριστήσει για την ενημέρωση που έτυχαν οι αναγνώστες μέσω της ιστοσελίδας μας για την εν λόγω απάτη και να μας ενημερώσει ότι η Ελληνική Τράπεζα προβαίνει σε όλες τις ενέργειες για προστασία των πελατών της.

Παρόλα αυτά ο σύνδεσμος για υποκλοπή των προσωπικών στοιχείων συνεχίζει να λειτουργεί

κανονικά και ο κίνδυνος απάτης των πελατών της τράπεζας συνεχίζει να υφίσταται. Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι πελάτες της Τράπεζας να ελέγχουν την ηλεκτρονική διεύθυνση στην οποία βρίσκονται και να επιβεβαιώνουν κατά πόσο βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Τράπεζας ή σε άλλη ιστοσελίδα πριν συμπληρώσουν τα στοιχεία τους.

———————————————————————————

Είδηση 12.05: Από το πρωί η ιστοσελίδα μας γίνεται δέκτης παραπόνων από πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας, οι οποίο λαμβάνουν email από επιτήδειους με σκοπό να υποκλέψουν τα προσωπικά στοιχεία και κωδικούς πρόσβασης στο Hellenic Net Banking.

Το email φέρεται να αποστέλλεται από το [email protected] και φέρει θέμα Advisory for Customers.. Στο email περιέχεται και σχετικός σύνδεσμος, με τον οποίο οι χρήστες και τα πιθανά θύματα κατευθύνονται σε μια άλλη ιστοσελίδα, η οποία στην όψη μοιάζει καταπληκτικά με την ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας.

Το email έχει ως πιο κάτω:

Όσοι χρήστες συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, πέφτουν αυτόματα και θύματα των επιτήδειων ληστών.

Η ιστοσελίδα, στην οποία παραπέμπονται οι χρήστες είναι η εξής:

Η ιστοσελίδα μας προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Ελληνική Τράπεζα, της οποίας ο τηλεφωνητής μας παραπέμπει να επικοινωνήσουμε με την Τράπεζα τη Δευτέρα.

Εν τω μεταξύ, μέχρι τη Δευτέρα, οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας είναι εκτεθειμένοι στον μεγάλο κίνδυνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα