Προσέλκυση φοιτητών από χώρες της Μέσης Ανατολής στα κατεχόμενα

17:27 31/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το «πανεπιστήμιο Εγγύς Ανατολής» (YDU) υπέγραψε 12 «πρωτόκολλα» με εκπροσώπους χωρών της Μέσης Ανατολής για προσέλκυση φοιτητών.

Οπως γράφει η εφημερίδα Βατάν, σε χθεσινή ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο ”γενικός διευθυντής” του ”τμήματος” τουρισμού και μέλος του ”διοικητικού συμβουλίου” του νοσοκομείου του «πανεπιστήμιου Εγγύς Ανατολής», Αχμέτ Σαβασιάν αναφέρεται ότι στα πλαίσια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης Middle East Tourism Exhibition-METEX που διεξήχθη στην Τουρκία στις 25-27 Μαΐου,

αντιπροσωπεία του πανεπιστημίου υπέγραψε 12 διαφορετικά πρωτόκολλα με εκπροσώπους 7 χωρών της Μέσης Ανατολής, τα οποία αποσκοπούν στην προσέλκυση φοιτητών από τις χώρες αυτές στο «YDU» κατά το 2013.

Πρόκειται για τον Λίβανο, το Ιράκ, το Ιράν, την Σαουδική Αραβία, την Βόρεια Αφρική και την Αλγερία. Σύμφωνα με τον κ. Σαβασιάν, κατά το περασμένο έτος, το ”πανεπιστήμιό” του ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα και συμμετείχε σε αρκετά τηλεοπτικά προγράμματα για προβολή του ”πανεπιστημίου” αλλά και του ψευδοκράτους, δραστηριότητες οι οποίες θα συνεχιστούν με απώτερο σκοπό την αύξηση των φοιτητών από το εξωτερικό. Αύξηση, πρόσθεσε, αναμένεται να σημειωθεί και στον αριθμό των τουριστών που φθάνουν στα κατεχόμενα προκειμένου να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρονται στο νοσοκομείο του ”πανεπιστημίου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα