Προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Πάφου στη Μόσχα

13:23 14/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στη 18η Τουριστική έκθεση Leisure Μόσχας, συμμετέχουν την ερχόμενη βδομάδα οι ξενοδόχοι της Πάφου, καθώς και μέλη της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου.

Η διοργάνωση διαρκεί τρεις μέρες, από τις 19 μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου 2012 και η Πάφος θα συμμετάσχει σε εκθεσιακό χώρο, που παραχωρεί δωρεάν ο ΚΟΤ.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου Νάσος Χατζηγεωργίου ανέφερε ότι «η ρωσική

αγορά παρουσιάζει για την Πάφο φέτος αρκετά ικανοποιητικό ποσοστό αύξησης, με διευρυμένα πακέτα για διακοπές στην Πάφο και ναυλωμένες πτήσεις από περιφερειακά  αεροδρόμια της Ρωσίας, ενώ παράλληλα οι πρώτες ενδείξεις και για την επόμενη σεζόν φαίνονται θετικές».

Όπως ανέφερε ο κ. Χατζηγεωργίου, «για την Κύπρο και Πάφο ειδικότερα, η ρωσική αγορά είναι άμεσης προτεραιότητας και ο στόχος τα επόμενα χρόνια είναι να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο η Πάφος στις προτιμήσεις των Ρώσων ταξιδιωτών, αλλά και να εκτελείται ικανοποιητικός αριθμός πτήσεων και κατά τη χειμερινή περίοδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα