Προωθείται η ανάδειξη της παλιάς πόλης Πάφου

11:53 24/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Τρόποι αναζωογόνησης και περαιτέρω προώθησης της παλιάς πόλης προς τους επισκέπτες, εξετάστηκαν χθες κατά τη διάρκεια συνάντησης εκπροσώπων των επιχειρηματιών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή, και του Διευθυντή της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου Νάσου Χατζηγεωργίου.

Η συνάντηση χθες το απόγευμα σε εποικοδομητικό κλίμα.

Σκοπός της συνάντησης, σύμφωνα με τον κ Χατζηγεωργίου, ήταν η ενημέρωση για τις τουριστικές εξελίξεις, όπως προδιαγράφονται για τη νέα

καλοκαιρινή περίοδο.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ανταλλαγή απόψεων και κατατέθηκαν εισηγήσεις για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Όπως ανέφερε ο κ Χατζηγεωργίου, στη συζήτηση τέθηκε το ενδεχόμενο δημιουργίας έντυπου μέσου και ηλεκτρονικού υλικού στο οποίο θα παρουσιάζεται η παλιά πόλη και των σημείων ενδιαφέροντος της όπως και η διοργάνωση πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων.

Εξετάστηκαν, επίσης, προβλήματα που σχετίζονται με την εικόνα της παλιάς πόλης, το δομημένο περιβάλλον και τις υφιστάμενες χρήσεις που υπάρχουν.

Ο Διευθυντής της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου δήλωσε ότι όλα τα θέματα θα εξεταστούν και ότι το επόμενο δεκαπενθήμερο θα επανέλθει με συγκεκριμένες δράσεις για την από κοινού υλοποίηση τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα