Πρόεδρος ΚΟΤ: Δύσκολo το 2012 για την Πάφο

17:22 20/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, υπό τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Αλέκο Ορουντιώτη με αντιπροσωπεία του Δήμου Πάφου υπό τον Δήμαρχο Πάφου Σάββα Βέργα, πραγματοποιήθηκε με στόχο τη συζήτηση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν την πόλη και την επαρχία της Πάφου.

Το αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η επερχόμενη τουριστική περίοδος, οι τρόποι αναβάθμισης του εμπλουτιστικού τουριστικού προϊόντος της επαρχίας, η έμφαση στη βελτίωση της εικόνας της πόλης και της επαρχίας στο εξωτερικό ως τουριστικό προορισμό και πώς ο ΚΟΤ μπορεί να συμβάλει προς αυτή την

κατεύθυνση.

Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού Αλέκος Ορουντιώτης ανέφερε πως και το 2012 θα είναι μια δύσκολη χρονιά για την πόλη και την επαρχία της Πάφου ενώ θετική εξέλιξη αποτελεί το γεγονός ότι άρχισαν και οι Ρώσοι να ανακαλύπτουν την Πάφο. Εκτίμησε πως δεν είναι τυχαίο ότι η Πάφος έχει χάσει σημαντικό αριθμό τουριστών τα τελευταία χρόνια τόσο εξαιτίας της ηχορύπανσης και του κραχτισμού.

Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο Δήμος Πάφου αναφέρει ότι η συζήτηση εστιάστηκε σε συγκεκριμένα προβλήματα ενώ συμφωνήθηκαν τρόποι συντονισμού ενεργειών των διαφόρων εμπλεκόμενων μερών για την επίτευξη άμεσων πρακτικών αποτελεσμάτων πριν από την έναρξη της νέας καλοκαιρινής περιόδου.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν και οι Δήμαρχοι των υπόλοιπων Δήμων της Πέγειας, της Γεροσκήπου και της Πόλης Χρυσοχούς,Νεόφυτος Ακουρσιώτης, Μιχάλης Παυλίδης, και Άγγελος Οδυσσέως αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα