Προδρόμου σε ΑΚΕΛ:«Θα έπρεπε να σκέφτονται διπλά πριν επισείουν «κίνδυνο χρεοκοπίας»

16:53 31/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τις απειλές κατά της οικονομίας και τις απίστευτες δυσκολίες που περνάμε τις έχουν προκαλέσει βασικά οι πολιτικές του ΑΚΕΛ, αλλά το ζήτημα τώρα δεν είναι να κινδυνολογούμε με «ενδείξεις» ξένων εταιριεών, αλλά να πάμε μπροστά. Στο χέρι μας είναι!

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι υποχρεωμένος να δώσει ξανά μιαν απάντηση στο ΑΚΕΛ, εφ’όσον εκείνο εξακολουθεί να κινδυνολογεί και σήμερα, μη συναισθανόμενο την κρισιμότητα των ημερών.

Επικαλούμενο εκτιμήσεις μιας κάποιας

ξένης εταιρείας (CAPCO), το ΑΚΕΛ αναφέρεται μέσω του Εκπροσώπου Τύπου του σε «δραματική αύξηση του κινδύνου χρεοκοπίας» και επικρίνει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη διότι είχε διαμηνύσει ότι ήμασταν αναγκασμένοι να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις και να δεχτούμε πολύ επώδυνα μέτρα προκειμένου να αποφύγουμε τη χρεοκοπία.
Ποιός άραγε λογικός και πληροφορημένος άνθρωπος δεν γνωρίζει ότι η Κύπρος απέφυγε στις αρχές Μαρτίου τον απτό κίνδυνο της άτακτης χρεοκοπίας στην οποία μας οδήγησε η κυβέρνηση του ΑΚΕΛ;
Προτιμούν, βέβαια, να ξεχνούν ότι η κυπριακή οικονομία αντιμετωπίζει σήμερα αυτές τις πελώριες δυσκολίες εξαιτίας ακριβώς της πολιτικής του ΑΚΕΛ και της καταστροφικής διακυβέρνησης του στην προηγούμενη πενταετία.
Προσποιούνται, ακόμα, ότι αγνοούν πως ξένοι αναλυτές σχολιάζουν με μελανά χρώματα την κατάσταση της κυπριακής οικονομίας σήμερα, μόνο και μόνο διότι στην Κύπρο εφαρμόστηκε το Μνημόνιο που μας κληροδότησε, από τον περασμένο Νοέμβριο, η διακυβέρνηση του ΑΚΕΛ.

Ως εναλλακτική λύση στην «επίφοβη χρεοκοπία», το ΑΚΕΛ μας παραπέμπει στην «πρόταση» του. Ωστόσο η μόνη πρόταση την οποία έχουν κάνει είναι για χρεοκοπία εδώ και τώρα! Με ποιό τρόπο εννοούν ότι η Κύπρος θα εξέλθει από την κρίσιμη κατάσταση όταν η εισήγηση που κατέθεσαν προβλέπει άμεση χρεοκοπία;

Απαντάμε στο ΑΚΕΛ ότι στο χέρι μας είναι να επαναφέρουμε την κυπριακή οικονομία στην ομαλότητα και έτσι να αναζητήσουμε μια νέα πορεία ανάπτυξης. Μέσα από τη στενωπό και παρά τις τεράστιες δυσκολίες και τη δοκιμασία που περνάμε, μπορούμε με σκληρή δουλειά και συστηματική προσπάθεια να τα καταφέρουμε.

Στόχος της κυβέρνησης και όλων των πολιτικών δυνάμεων που στηρίζουμε την εθνική προσπάθεια, είναι να ανορθώσουμε την οικονομία και μαζί να ανορθώσουμε και τον εργαζόμενο λαό –τον οποίο το ΑΚΕΛ φαίνεται και πάλι να ξεχνά όταν προτείνει άμεση χρεοκοπία της… λίρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα