Πολλοί Τ/κ στις ελεύθερες περιοχές για το Ραμαζάνι, γράφει η ‘Γενί Ντουζέν’

16:01 10/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ολοκληρώνεται σήμερα η τριήμερη γιορτή του Ραμαζανιού στα κατεχόμενα και όπως γράφει ο Τύπος, λόγω του καιρού πολλοί ήταν αυτοί που πήγαν στις παραλίες για να δροσιστούν ή στις ελεύθερες περιοχές για βόλτα και ψώνια.

Η τ/κ εφημερίδα «Γενί Ντουζέν» γράφει ότι χθες, δεύτερη ημέρα του μπαϊραμιού, στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση και τα αυτοκίνητα για διέλευση προς τις ελεύθερες περιοχές σχημάτισαν ουρές, με τους οδηγούς να περιμένουν αρκετά για τη σχετική διαδικασία. Δημοσιεύει και φωτογραφίες

από την ουρά των αυτοκινήτων στο οδόφραγμα. Στην ίδια εφημερίδα άλλο δημοσίευμα γράφει για ‘ένεση’ μπαϊραμιού στα ξενοδοχεία, που λόγω της σύμπτωσης του Ραμαζανιού με τις καλοκαιρινές διακοπές, κάποια από αυτά παρουσίαζαν πληρότητα 100%.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ενδιαφέρον για τα ξενοδοχεία στα κατεχόμενα είναι κυρίως από ξένους τουρίστες, από την Πολωνία, την Γερμανία, τη Ρωσία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Βρετανία. Επιπλέον, γράφει, υπήρχαν και Τούρκοι που επισκέφθηκαν τα κατεχόμενα λόγω του Ραμαζανιού. Ωστόσο, προστίθεται, οι Τ/κ δεν έδειξαν ενδιαφέρον για τα ξενοδοχεία στα κατεχόμενα, μιας και συνήθως προτιμούν τα ταξίδια στην Τουρκία ή το εξωτερικό, κατά τη διάρκεια των θρησκευτικών εορτών.

Η «Κίπρις» γράφει ότι λόγω της καταστροφής στα Γαστριά από την πετρελαιοκηλίδα κοντά στον ηλεκτροπαραγωγό σταθμό, πολλοί ήταν αυτοί που απέφυγαν τη θάλασσα της κατεχόμενης Αμμοχώστου και προτίμησαν να πάνε για μπάνιο στην Κερύνεια για το Ραμαζάνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα