Η μεταγραφάρα του ΠΑΟ, στα ...αζήτητα για Θρύλο!

Τι θέλει να πει ο σκύλος; Περνάμε κατευθείαν στο ...ψητό! Ποιος ποδοσφαιριστής είναι διακαής πόθος του Παναθηναϊκού όλο το καλοκαίρι; Ο Κροάτης διεθνής Ντάνιελ Πράνιτς.

Ο πρώην άσος της Μπάγερν Μονάχου είναι ο πρώτος στόχος των "πράσινων" εδώ και πάρα πολλές ημέρες και καταβάλλονται πολλές προσπάθειες για να γίνει η μεταγραφή.

Μάλιστα, ήδη έχει γίνει ...προεργασία από πολύ νωρίς σε περίπτωση που ο Κροάτης ντυθεί στα πράσινα να παρουσιασθεί ως το μεγάλο φετινό "μπαμ" του Παναθηναϊκού.

Πού

κολλάει ο Ολυμπιακός, όμως, στην υπόθεση Πράνιτς; Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", ο έμπειρος μπακ-χαφ έχει προταθεί από τον περασμένο Γενάρη και παραπάνω από μία φορά και στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι ούτε που ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του. Έκριναν ότι ο παίκτης δεν μπορεί να αγωνισθεί, πια, σε τοπ επίπεδο και τον απέρριψαν με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτό δείχνει, λοιπόν, ότι οι δύο "αιώνιοι" κινούνται με τελείως διαφορετικά κριτήρια στις μεταγραφές τους.

Ένας ποδοσφαιριστής, δηλαδή, που γι΄αυτόν τον Παναθηναϊκό αποτελεί ιδανική επιλογή, για τον Ολυμπιακό ο ίδιος παίκτης παραμένει στα ...αζήτητα. Και το συμπέρασμα είναι, φυσικά, ότι η ψαλίδα ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει ανοίξει επικίνδυνα. Κάτι που μόνο καλό δεν κάνει στον ανταγωνισμό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό, βέβαια, είναι μία άλλη κουβέντα που θα έχουμε την ευκαιρία να την ανοίξουμε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της νέας χρονιάς...

ΠΗΓΗ sportdog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα