Ποιος είναι ο μπασίστας του Μ. Στρατή που σκοτώθηκε χθες τη νύχτα. Πως έγινε το τραγικό συμβάν

12:06 18/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Ακόμα δεν μπορούν να  πιστέψουν  τόσο οι δικοί του άνθρωποι   όσο και οι στενοί φίλοι του, το χαμό του 31χρονου μπασίστα, που βρήκε χθες τη νύχτα τραγικό θάνατο σε εγκαταλελειμένο εργοστάσιο στην Ελευσίνα.

Ο Πλάτωνας Καπρίδης είχε πάει χθες το βράδυ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα να κάνει το λεγόμενο reperage, δηλαδή να προετοιμάσει το γύρισμα για το νέο βίντεο κλιπ του Μύρωνα Στρατή με τον οποίο συνεργάζεται αρκετά χρόνια.

Ο νεαρός μπασίστας ανέβηκε στην οροφή του ενος εργοστασίου για να φωτογραφίσει το άλλο που βρίσκεται απέναντι Όμως υποχώρησε η οροφη και έπεσε από

μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε ακαριαία.

Αυτό είναι το εργοστάσιο που έχασε τη ζωή του ο Πλάτων.



O Πλάτωνας σε φωτογραφία από ηχογράφηση σε studio. Τραγική ειρωνία σήμερα θα ήταν η γιορτή του… (πηγη facebook)

Ο Πλάτωνας ήταν ταλαντούχος μπασίστας και μέσα σε όλα. Ήθελε να προετοιμάζει τα πάντα για τα video clip. Ήθελε να είναι όλα στην εντέλεια.. Οι φίλοι του, που τον φώναζαν “ο πανωαπόλας”, ακόμα είναι μουδιασμένοι από το τραγικό συμβάν, δεν θέλουν να μιλήσουν αλλά μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον φίλο τους!

Τον τελευταίο καιρό ήταν στην ομάδα του Μύρωνα Στρατή με τον οποίο είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις. Σε κάθε εμφάνιση του Μύρωνα ο Πλάτωνας βρισκόταν εκεί και ανέβαζε το κοινό με τους δυνατούς ήχους και την θετική του ενέργεια.

Ο Μύρωνας Στρατής όπως και όλοι οι συνεργάτες είναι σοκαρισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που συνέβη. Χθες πήγε στο σπίτι της μητέρας του Πλάτωνα στον Πειραιά και έκατσε μαζί της για αρκετή ώρα προσπαθώντας να απαλύνει τον αβάσταχτο πόνο της…

Στο παρλεθόν είχε συνεργαστεί και με άλλους καλλιτέχνες όπως ο Μιχάλης Εμιλής και ο Γιώργος Τετζεράκης. Το TLIFE επικοινώνησε με τον Μιχάλη Εμιρλή, ο οποίος ήταν πολύ στενοχωρημένος από το τραγικό περιστατικό. Ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, το μόνο που ανέφερε ότι όλοι είναι συγκλονισμένοι από τον θάνατο του γνωστού καλλιτέχνη.

Δείτε  το βίντεο με το Μύρωνα Στρατή να τραγουδάει και τον Πλάτωνα στο μπάσο:

Ο Μύρωνας τον είχε δίπλα του στα περισσότερα βίντεο κλιπ μπροστά και πίσω από τις κάμερες:

Μαζί με το Μύρωνα στο βίντεο κλιπ Μικρή μου αγάπη:

Μαρία Ρουμελιώτου

Keywords
Τυχαία Θέματα