Περδίκης: Το Κίνημα Οικολόγων δεν θα υποβάλει λίστα ονομάτων για διορισμό στα ΔΣ ημικρατικών

15:31 27/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Την απόφαση της πολιτικής επιτροπής του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών να μην υποβάλει το Κίνημα λίστα ονομάτων στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για διορισμό σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, ανακοίνωσε σήμερα ο ΓΓ του Κινήματος Γιώργος Περδίκης.

“Η πολιτική επιτροπή του Κινήματος σε χθεσινή της συνεδρία αποφάσισε όπως μη συμμετάσχει σε αυτό το παρασκηνιακό παιχνίδι της συνέχισης της κομματικοποίησης των ημικρατικών οργανισμών”, είπε ο κ. Περδίκης, ύστερα από συνάντηση στα γραφεία του Κινήματος με αντιπροσωπεία του

Συνδέσμου Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών.

Ο κ. Περδίκης είπε ότι το Κίνημα δεν θα υποβάλει λίστα ονομάτων στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και κάλεσε και τα υπόλοιπα κόμματα να πράξουν το ίδιο.

Ο ΓΓ του Κινήματος κάλεσε όσους πολίτες θεωρούν ότι έχουν τις ικανότητες να συμβάλουν στη διοίκηση των ημικρατικών οργανισμών – και έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν – να το πράξουν αυτοβούλως.

Επίσης, κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας “να δώσει περισσότερη σημασία στην ποιότητα των ανθρώπων που θα προταθούν και στα κριτήρια παρά στις κομματικές λίστες”.

“Είναι αδιανόητο με τις σημερινές συνθήκες η διαχείριση των ημικρατικών οργανισμών να στηρίζεται σε άτομα τα οποία το κύριο προσόν τους είναι η κομματική ταυτότητα”, πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα