Παραίτηση του ‘υπουργού οικονομικών’ των κατεχομένων

11:42 12/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Από τη θέση του «υπουργού οικονομικών» αναμένεται να παραιτηθεί σήμερα ο Σουνάτ Ατούν, ο οποίος είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της επαρχιακής επιτροπής Αμμοχώστου του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ), στο επαρχιακό εκλογικό συνέδριο του κόμματος, που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου.

Η Κίπρις γράφει ότι μετά την εξέλιξη αυτή, ο «πρωθυπουργός», Ιρσέν Κουτσιούκ, θα προχωρήσει σε αλλαγές σε δύο «υπουργεία». Μετά τον προχθεσινό διορισμό του Μουτλού Ατάσαγιαν στη θέση του «υπουργού παιδείας, νεολαίας και αθλητισμού», αναμένονται τώρα οι διορισμοί στα «υπουργεία υγείας»

και «οικονομικών».

Ως γνωστό ο Ατούν πρόσκειται στον Αχμέτ Κασίφ, ανθυποψήφιο του Ιρσέν Κουτσιούκ για την προεδρία του Κόμματος Εθνικής Ενότητας. Αντίπαλος του Ατούν στις εκλογές της Κυριακής θα είναι ο νυν πρόεδρος της επαρχιακής επιτροπής του κόμματος Αχμέτ Eτί.

Το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, αναμένονται και οι εκλογές για την προεδρία της επαρχιακής επιτροπής του ΚΕΕ στην Κερύνεια με υποψηφίους μέχρι στιγμής υποψήφιοι τον νυν πρόεδρο Νεζντέτ Νουμάν και τον Γιουσούφ Ιχτιγιάρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα