Πανεπιστημιούπολη στην Λευκωσία εγκαινιάζει το University of East London Κύπρου

20:23 6/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοντά για τα Προγράμματα Σπουδών και Υποτροφιών του University of East London, τα δίδακτρα, τα κριτήρια εισδοχής και ό,τι άλλο χρειάζεται να ξέρουν οι φοιτητές για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, είχαν οι καλεσμένοι στην εκδήλωση γνωριμίας που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στις εγκαταστάσεις του κτιρίου του Πανεπιστημίου στη Λευκωσία

Η εκδήλωση γνωριμίας έγινε στην παρουσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του UEL Κύπρου

Δρ. Χρίστου Πατσαλίδη και της Dean του Business School του UEL Λονδίνου Dr. Nora Ann Colton.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «τα εγκαίνια του University of East London Κύπρου πραγματοποιήθηκαν στις 20 Ιουνίου στη Λευκωσία στην παρουσία του John Shaw, Pro Vice-Chancellor International του UEL, και άλλων ανωτέρων στελεχών του Πανεπιστημίου. Το UEL Κύπρου θα προσφέρει υψηλής ποιότητας βρετανικά προγράμματα σπουδών σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για σπουδές στην Ευρώπη».

Με ηγετική παρουσία στην αγορά της παγκόσμιας εκπαίδευσης, προστίθεται στην ανακοίνωση «το University of East London, το οποίο χρηματοδοτείται από κρατικούς πόρους, προσελκύει φοιτητές από 120 χώρες και συνεργάζεται με κορυφαίους παρόχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε 43 χώρες και 5 ηπείρους. Θα προσφέρεται ένας αριθμός προπτυχιακών και μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στους τομείς των Επιχειρήσεων, της Διοίκησης και της Ηγεσίας από τον Οκτώβριο του 2012».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμα ότι «η Κύπρος αναδεικνύεται με γρήγορους ρυθμούς ως ένας δημοφιλής προορισμός σπουδών για διεθνείς φοιτητές και η φοίτηση στην Κύπρο προσφέρει μια πολυπολιτισμική προοπτική εκπαίδευσης. Μια σειρά εθνικοτήτων και πολιτισμών συμβάλλουν σε ένα συναρπαστικό περιβάλλον εκπαίδευσης, όπου οι ακαδημαϊκοί μπορούν να συναντηθούν, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ελεύθερα ιδέες και πληροφορίες. Η εκπληκτική νέα πανεπιστημιούπολη προσφέρει ποιοτικές εγκαταστάσεις και ένα σύγχρονο περιβάλλον εκπαίδευσης».

Τα προγράμματα που θα προσφέρονται από τον Οκτώβριο του 2012 θα περιλαμβάνουν πτυχία Bachelor στην Ηγεσία και τη Διεθνή Επιχειρηματική Επικοινωνία, τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τη Λογιστική και Χρηματοοικονομική με διαθέσιμες επιλογές για MBA στην Ανανέωση και Διαχείριση Ενέργειας και τις Διεθνείς Επιχειρήσεις με MSc στη Διαχείριση Έργου. Το χαρτοφυλάκιο αυτό θα επεκταθεί σημαντικά κατά το επόμενο έτος.

Το UEL Κύπρου, καταλήγει η γραπτή ανακοίνωση θα προσφέρει υποτροφίες και όλα τα προγράμματα θα διδάσκονται και θα αξιολογούνται στην αγγλική γλώσσα. Το περιεχόμενο των μαθημάτων θα είναι το ίδιο με εκείνων των προγραμμάτων που παραδίδονται στις πανεπιστημιουπόλεις του UEL στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα