Ως Βουλή «θα προωθήσουμε το Ταμείο Αλληλεγγύης», είπε ο ΓΓ ΑΚΕΛ

12:27 19/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ως Βουλή «θα προωθήσουμε το Ταμείο Αλληλεγγύης», είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, προσθέτοντας ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιες διαφωνίες αναφορικά με την προικοδότηση αυτού του Ταμείου, αλλά θα τις ξεπεράσουν έτσι ώστε να μπορέσουν να στηρίζουν θεσμικά τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Σε δηλώσεις του για τη σημερινή επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΑΚΕΛ στην

παιδιατρική και παιδοχειρουργική πτέρυγα του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας, ο κ. Κυπριανού είπε πως αυτές οι μέρες είναι μέρες αγάπης, μέρες γιορτών, «έτσι νοιώσαμε την ανάγκη όπως κάθε χρόνο και φέτος να έρθουμε να μεταφέρουμε τις ευχές μας στα παιδιά και να τους δώσουμε ένα μικρό δώρο, συμβολικό, για την επέτειο των γιορτών».
«Εύχομαι σε όλο τον κυπριακό λαό με την ευκαιρία των γιορτών να περάσουμε όσο το δυνατό πιο καλά, να σκεφτούμε ιδιαίτερα εκείνους τους συμπατριώτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες για να μπορέσουν να έχουν ένα υποφερτό επίπεδο διαβίωσης αυτές τις μέρες και να πω ότι είναι εδώ που δείχνει ακριβώς το μεγαλείο του ο κυπριακός λαός, όταν χρειάζεται στηρίζει, δείχνει την κοινωνική του αλληλεγγύη και στηρίζει τους συνανθρώπους οι οποίοι έχουν ανάγκη. Ως Βουλή θα προωθήσουμε αυτό το Ταμείο Αλληλεγγύης. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες διαφωνίες αναφορικά με την προικοδότηση αυτού του Ταμείου, νομίζω θα το ξεπεράσουμε έτσι ώστε να μπορέσουμε να στηρίζουμε, πλέον, θεσμικά αυτούς τους συμπολίτες μας», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα