Οικολόγοι: Ο ελληνικός λαός αξίζει ένα καλύτερο μέλλον

12:42 18/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο ελληνικός λαός αξίζει και πρέπει να έχει ένα καλύτερο μέλλον και να βγει από τα αδιέξοδα που οδηγήθηκε σήμερα από την πολιτική ηγεσία και την έλλειψη αλληλεγγύης από την ΕΕ, σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών.

Με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής στην Ελλάδα, οι Οικολόγοι αναφέρουν στην ανακοίνωση ότι αναμένουν με αγωνία οι πολιτικές δυνάμεις να δείξουν την ανάλογη σοβαρότητα και υπευθυνότητα που αρμόζει στις περιστάσεις.

«Για ακόμα μια φορά ο ελληνικός

λαός μίλησε μέσα από την κάλπη και έστειλε τα δικά του μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα πρέπει να δράσουν γρήγορα, σχηματίζοντας Κυβέρνηση ώστε να αποκατασταθεί η σταθερότητα στη χώρα», αναφέρουν οι Οικολόγοι, σημειώνοντας πως η οποιαδήποτε αργοπορία και ασυμφωνία θα φέρει επιδείνωση της κατάστασης αλλά και σοβαρές επιπτώσεις λόγω των υποχρεώσεων της χώρας έναντι της ΕΕ.

Οι πολύ δύσκολες ώρες που περνά ο ελληνικός λαός επιβάλλουν ευέλικτους και γρήγορους χειρισμούς αλλά επιβαρύνουν και με τεράστια ευθύνη όλες τις πολιτικές δυνάμεις για να οδηγήσουν το καράβι που λέγεται Ελλάδα σε ήρεμα νερά, καταλήγουν οι Οικολόγοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα