Οικολόγοι: Δεν υπάρχει διαβούλευση, συνεργασία και σχεδιασμός στο Κυπριακό

13:36 26/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Δεν υπάρχει διαβούλευση και συνεργασία Κυβέρνησης και πολιτικών δυνάμεων για το Κυπριακό, αλλά ούτε και σχεδιασμός, δήλωσε ο βουλευτής των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης, προσθέτοντας ότι οι Οικολόγοι θα στηρίξουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις διαπραγματεύσεις εάν τηρήσει τις δεσμεύσεις του.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν έξω από τη Βουλή οι Οικολόγοι και σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Χρήστου Στυλιανίδη,

ο κ. Περδίκης είπε ότι οι Οικολόγοι θα παράσχουν όλη την στήριξη που χρειάζεται υπό κάποιες προϋποθέσεις.

Πρώτον, ο Πρόεδρος να υλοποιήσει τη δέσμευσή του για απόσυρση των απαράδεκτων «προτάσεων-δώρων» του κ. Χριστόφια. Δεύτερον, συνέχισε, «να υπάρχει διαβούλευση και συνεννόηση και συνεργασία, όπως υποσχέθηκε ο Πρόεδρος, κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει κατορθωτό». Τρίτον, να υπάρχει σχεδιασμός, είπε.

«Ούτε αυτό βλέπουμε να υπάρχει. Ένα σχέδιο β’ για αντιμετώπιση του εμφανούς σχεδιασμού για διασύνδεση του Κυπριακού με την οικονομική κρίση και τη διαχείριση του φυσικού αερίου», ανέφερε.

«Οι Οικολόγοι δηλώνουν ότι είναι στη διάθεση του Προέδρου για να παράσχουν τη στήριξη που χρειάζεται στις διαπραγματεύσεις, αν και εφόσον τηρήσει τις δεσμεύσεις του για απόσυρση των απαραδέκτων προτάσεων του κ. Χριστόφια, και για συνεννόηση, συνεργασία και προγραμματισμό» είπε ο κ. Περδίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα