Επίσκεψη στη Ρωσία του Ελληνα Υφυπουργού Εξωτερικών

13:09 26/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Επίσκεψη στη Μόσχα θα πραγματοποιήσει από τις 27 μέχρι τις 29 του Μάη ο Έλληνας Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με τον Υπουργό Μεταφορών της Ρωσίας και συμπρόεδρο της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Οικονομικής, Βιομηχανικής/Τεχνολογικής και Επιστημονικής συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας Μαξίμ Σοκόλοβ, καθώς και με τον Υφυπουργό Εξωτερικών, Αλεξέι Μεσκόβ.

Ο κ. Κούρκουλας θα μιλήσει επίσης στο πλαίσιο του «Go International», που διοργανώνεται από τον όμιλο της Eurobank και το Ελληνορωσικό Εμπορικό

Επιμελητήριο, σε συνεργασία με τους επιχειρηματικούς φορείς ΣΕΒ, ΣΕΒΕ, ΣΕΚ και ΠΣΕ, και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, με θέμα «Ρωσία – Ελλάδα: Διευρύνοντας τους Επιχειρηματικούς Ορίζοντες».

Προτεραιότητες του Go International αποτελούν η προώθηση των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό, η περαιτέρω ανάπτυξη των διεθνών εμπορικών και επενδυτικών σχέσεων της χώρας, καθώς και η ανάδειξη των εξαγωγικών δυνατοτήτων της ελληνικής οικονομίας.

Τον Έλληνα Υφυπουργό Εξωτερικών θα συνοδεύσει ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας Παναγιώτης Μίχαλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα