ΟΕΒ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση δικτύωσης

12:52 24/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη συνάντηση δικτύωσης και ανταλλαγής καλών πρακτικών που έχουν προκύψει από την εφαρμογή του προτύπου Investors in People στην Κύπρο που διοργανώθηκε στις 23 Απριλίου και στην οποία και συμμετείχαν πέραν των 65 συμμετεχόντων από επιχειρήσεις που έχουν πιστοποιηθεί με το πρότυπο Investors in People ή είναι στη διαδικασία εφαρμογής του.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΟΕΒ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του συγχρηματοδοτούμενου έργου από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τίτλο «Εφαρμογή του Μοντέλου Investors in People σε κυπριακές επιχειρήσεις και οργανισμούς».

H ΟΕΒ ως εθνικός εκπρόσωπος του προτύπου Investors In People, και στα πλαίσια του έργου έχει εντάξει συνολικά 38 επιχειρήσεις από τις οποίες μέχρι σήμερα δέκα έχουν πιστοποιηθεί με επιτυχία. Πολύ σημαντικές είναι και οι ανανεώσεις της πιστοποίησης των Συμβουλευτικών Οίκων Deloitte Limited και PricewaterhouseCoopers Limited καθώς έχουν βραβευθεί με τις τιμητικές και παράλληλα διεθνείς διακρίσεις της Χρυσής και της Αργυρής πιστοποίησης αντίστοιχα.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ανταλλαγή καλών πρακτικών, εμπειριών και γνώσεων μεταξύ των επιχειρήσεων που οδεύουν προς την πιστοποίηση. Οι επιχειρήσεις ενημερώθηκαν επίσης για τις επιλογές των πρακτικών που μπορούν να εφαρμοστούν, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι το πρότυπο μπορεί να εφαρμοστεί με εξίσου καλά αποτελέσματα σε επιχειρήσεις και οργανισμούς με διαφορετικά δεδομένα και μέγεθος.

Η ΟΕΒ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τους εκλεκτούς εισηγητές οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση και συνέδραμαν ενεργά στην μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης με το να μοιραστούν τόσο τις εμπειρίες όσο και τις γνώσεις τους με τους συμμετέχοντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα