Ο ταραξίας της περιοχής είναι οι Ε/κ, υποστηρίζει το ‘υπεξ’

14:06 24/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Ο ταραξίας και το κακομαθημένο παιδί της περιοχής είναι η ”ε/κ διοίκηση”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το λεγόμενο υπουργείο εξωτερικών στα κατεχόμενα σχολιάζοντας δηλώσεις της Υπουργού Εξωτερικών, Ερατώς Κοζάκου Μαρκουλλή ότι η Τουρκία είναι ο ταραξίας της περιοχής.

Σε σημερινή γραπτή δήλωση του ”υπουργείου”, γράφει ότι αναφέρεται στην ομιλία της κ. Μαρκουλλή στη δεξαμενή σκέψης Woodrow Wilson στις ΗΠΑ, όπου ”ξεπερνώντας κατά πολύ τα όριά της, έδειξε θράσος προσβάλλοντας την

ειλικρίνεια της Τουρκίας έναντι των Τ/κ”.

Εναντι αυτής της στάσης και νοοτροπίας, συνεχίζει η ανακοίνωση του ”υπουργείου εξωτερικών”, οι Τ/κ ξέρουν ότι πρέπει να προστατέψουν τους δυνατούς δεσμούς με την Τουρκία, την ύπαρξη και την ταυτότητά τους.

”Εκπρόσωπος” της αντιπροσωπείας του ψευδοκράτους, προστίθεται, που ήταν στην αίθουσα όπου μιλούσε η κ. Μαρκουλλή έδωσε τις ”απαραίτητες απαντήσεις” υποστηρίζοντας ότι οι ”πραγματικότητες” όσον αφορά τη μη λύση του Κυπριακού είναι εκεί και οι ενοχοποιητικές εκφράσεις που χρησιμοποίησε έναντι της Τουρκίας και των Τ/κ είναι ”εκτός πραγματικότητας”.

Είναι η ε/κ πλευρά που είναι ο ταραξίας και το κακομαθημένο της περιοχής, γι’ αυτό και προβαίνει σε μονομερείς ενέργειες αυξάνοντας συνεχώς την ένταση, καταλήγει η ανακοίνωση του λεγόμενου υπουργείου εξωτερικών, υπενθυμίζοντας και «τα επεισόδια σε αθλητικούς αγώνες με τουρκικές ομάδες στις ελεύθερες περιοχές».

Keywords
Τυχαία Θέματα